Statistici: de ce prefera femeile cunilingus-ul

Femeile se bucura mai mult de cunilingus decat de orice alta activitate sexuala , arata cercetarile. Un studiu recent efectuat in 2010 releva ca sexul oral e la fel de comun ca felatia, fiind foarte popular in randul adolescentilor si tinerilor adulti. Cunilingus-ul a devenit o practica curenta in zilele noastre, o adevarata schimbare in comportamentul sexual.

Cercetatorul Brea Malacad, de la Universitatea din Alberta (www.unicell.inc), a intreprins un studiu despre noile orientari sexuale orale si a concluzionat ca cunilingus-ul devine o practica din ce in ce mai comuna pentru tinerele femei si reprezinta o parte fundamentala a revolutiei sexuale a secolului XXI. Cu varste intre 18-25 de ani, toate participantele la studiu care s-au angajat intr-un act sexual au facut si sex oral.

Citeste si:  Iubirea trece prin stomac

Deloc surprinzator, cunilingus-ul este mai popular printre femeile cu parere buna despre sine. Studiile arata ca femeile care isi vad zona genitala intr-un mod pozitiv fac mai mult sex si de o calitate superioara decat cele care au o parere mai putin buna despre organul lor sexual.

Aproape 70% dintre femei pot ajunge la orgasm doar daca le este stimulat in contact direct clitorisul, cu ajutorul buzelor, limbii, degetelor sau prin mijloace precum vibratorul, in timp ce doar 30% dintre femei pot atinge climaxul prin contact vaginal. Clitorisul este sursa tuturor orgasmelor , considera majoritatea sexologilor. Cu toate acestea, femeile pot avea orgasm pe cale vaginala atata vreme cat clitorisul este stimulat suficient de bine, de obicei in pozitiile in care femeia sta deasupra.

Cu o partida de sex oral , se merge la sigur, iar limba, moale si calda, e favorita in acest sens – saliva e lubrifiantul natural care impiedica usturimea neplacuta ce provine din stimularea „pe uscat”. E de inteles ca preludiul joaca un rol important si, cu cat o femeie e mai excitata, cu atat ii va fi mai usor sa aiba orgasm pe cale orala. E nevoie de o stimulare temperata si constanta ca femeia sa ajunga la orgasm astfel ca partenerul trebuie sa fie cat mai rabdator cu putinta. Stimularea multipla aduce femeia pe caile extazului asa ca partenerul se poate folosi de alte „unelte” precum degetele sau vibratorul.

Citeste si:  Te-am castigat la zaruri
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.