Sfaturi de dating de la Blair Waldorf

Please select a featured image for your post

Mana sus cine se uita la Gossip Girl! Putem invata multe lucruri din serialul asta, din pacate nu si cum putem sa avem parul lung si blond ca al lui Blake Lively, sau silueta ei de viespe. Insa personalui lui Blake, Serena, are nevoie de niste sfaturi vizavi de dragoste iar Blair este acolo ca sa o ajute.

Iata ce sfaturi pline de intelepciune ii ofera Blair Serenei, astfel incat relatia ei cu Nate sa nu se termine inainte sa inceapa!

Trebuie sa inveti cum sa joci „jocul”. La ce joc ne referim? Singurul care conteaza bineinteles. The game of love and sex. Blair atrage atentia aici ca trebuie sa fii putin mai cinica decat „daca e menit sa fie, asa o sa fie”. Femeile si barbatii au tot felul de asteptari si de motive nestiute chiar de ei pentru a face ceva. Daca vrei sa fii cu cineva trebuie sa stii cum sa folosesti aceste asteptari si motivatii ascunse in favoarea ta. Fa-l sa te doreasca.

Citeste si:  Dispozitivele intrauterine - steriletul

Retinerea si controlul sunt imperative. Cel mai greu lucru pentru o fata caruia ii place de un baiat este sa se abtina sa arate sau sa vorbeasca despre sentimentele aceastea. Dar Blair ne sfatuieste, ca nu vrei sa i se aplece din cauza dulcetei cu care il bombardezi.

Spiritul competitiv este prietenul tau. Toti baietii au un cerc de cunostinte feminine si sigur in mod subconstient au evaluat potentialul fiecarei fete pe care o cunosc. Daca acel potential nu este destul de ridicat pentru a provoca o reactie din partea lui, poti sa treci de clasificarea ta nedreapta prin introducerea unui competitor. In clipa in care se vede un alt baiat la orizont, pe cale de a distruge integritatea haremului, baiatul original se simte si se manifesta. Iar in episodul trecut din Gossip Girl, Serena a provocat aceasta reactie invitand un tip belgian la o cina fancy unde era si Nate.

Citeste si:  Femei proaste la pat. Ce inseamna si cum se da verdictul

Jocurile nu trebuie sa tina prea mult. Imediat cum ai provocat o reactie in cobaiul tau, trebuie sa bati fierul cat e cald! Nate simte gelozia aproape imediat, iar Serena renunta cu intelepciune la intalnirea ei ca sa profite de situatie.

Daca persoana te place cu adevarat, jocul nu conteaza. Blair nu a oferit acest sfat dar asta ar trebui sa fi inteles Serena pana la finalul episodului (si spre fericirea ei se retrage cu Nate intr-un dulap ca sa exploreze intunecimea). Cum putem sa impacam ce am invatat pana acum cu aceasta concluzie aparent oximoronica? Oamenii sunt victime ale obiceiurilor lor, cu reactii si contra-reactii observabile. Dar sunt in acelasi timp fiinte foarte complexe si desi poti sa calculezi probabilitati cum vor reactiona intr-o situatie data… niciodata nu poti fii 100% sigura. Este un joc de noroc la urma urmei.

Citeste si:  Penisul nu este un sifon

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.