Sex anal: cum poate deveni o experienta extrem de placuta

Anusul este una dintre cele mai bine inervate zone ale corpului, motiv pentru care placerea, respectiv durerea resimtite in timpul unui act sexual anal sunt extrem de puternice. Iata cativa pasi care, odata urmati, vor transforma aceasta experienta intr-una pe care sa vreti s-o repetati:

– Exersati: incordati, apoi relaxati musculatura anusului. Puteti merge mai departe, achizitionandu-va de la un sex shop asa-numitele butt plugs: un tip de dopuri alungite care sa va mentina anusul dilatat. Scop in care va puteti, de altfel, folosi si degetele din cand in cand. Indiferent de metoda aleasa, inainte de penetrare, folositi mult lubrifiant. Odata ce v-ati obisnuit cu senzatia si cu sentimentul ca va puteti relaxa linistita sfincterul, lucrurile vor fi mult mai simple.

Citeste si:  Cum faci fata singuratatii

– Inainte de a face sex anal, duceti-va la wc. Daca evenimentul este planuit, este indicat sa luati un laxativ cu o zi inainte. Probabil nu e nevoie sa detaliem motivele.

– Inarmati-va cu un lubrifiant bun, pe baza de apa, si cu o cutie de prezervative. Nu faceti sex anal fara prezervativ, chiar daca aveti incredere deplina in partener. Lubrifierea va fi mai buna, iar riscul ca penisul sau sa se zgarie usor si sa fie infectat de bacteriile din flora colonului scade spre 0.

– Explicati-i partenerului sa fie mai delicat ca oricand. Nu-l lasati sa intre direct, ci optati pentru un preludiu prelungit, de-a lungul caruia sa fiti penetrata intai cu un deget, 2, 3, abia la final urmand sa treceti la „the real thing”.

– Nu ii permiteti sa intre ulterior in alt orificiu. Bacteriile din flora locala se pot dovedi foarte nocive pentru vagin, de exemplu.

Citeste si:  Gelozia distruge iubirea

– Dupa ce ati terminat, stati pe vasul de toaleta 15 minute, pentru a elimina orice reziduuri sau gaze acumulate in timpul actului.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.