Semne ca ai o relatie cu un Don Juan

Please select a featured image for your post

Inceputul relatiilor este cel mai frumos, pentru ca esti atat de fascinata de noul tau iubit incat poti sa treci cu vederea peste aproape orice. Dar inainte de a te indragosti pana peste cap, poate ar fi mai bine sa faci 2 pasi inapoi si sa iti privesti noul iubit obiectiv, pentru a vedea cu cine ai de-a face de fapt si care sunt sansele sa primesti relatia de care ai nevoie. Daca simti ca e distant, nesincer sau foarte schimbator de la o zi la alta, poate ai de-a face cu un Don Juan. Care sunt semnele unei astfel de relatii? Nu ia in serios relatia voastra. Trebuie sa ai mereu incredere in ceea ce simti si in instinctul tau feminin. Chiar daca va intelegeti bine, te face sa rezi si sa te simti bine, simti ca lipseste acel ceva? Incerci sa ii povestesti despre ziua ta la munca si nu te asculta sau te intrerupe mereu, incerci sa ai o discutie serioasa despre relatia voastra si se face ca nu aude sau glumeste pe seama grijilor tale? Se poate sa nu fie atat de implicat in relatie asa cum esti tu. Comunicarea este foarte importanta intr-un cuplu, trebuie sa discutati toate problemele aparute, pentru a le putea depasi si a continua impreuna. Fara a fi dramatici si a discuta la nesfarsit, pur si simplu purtand o discutie amicala. Daca partenerul tau refuza sa vorbeasca despre relatia voastra si despre aspectele care te supara, o face pentru ca pur si simplu nu il intereseaza.
Citeste si:  Relatie sanatoasa
Nu reusiti sa va faceti planuri impreuna. Chiar daca spontaneitatea este ideala din cand in cand pentru a condimenta si accelera ritmul unei relatii, o relatie serioasa implica si planuri pentru viitorul apropiat sau indepartat. Noul tau iubit se conformeaza rapid cand ii propui o intalnire fulger de genul �ne vedem intr-o ora la cafea� dar ii e foarte greu sa stabiliti o intalnire de azi pe saptamana viitoare. Lui Don Juan nu ii place sa faca planuri pe termen lung pentru ca vrea sa fie mereu disponibil atunci cand i se ofera o posibilitate mai buna de distractie. Don Juan va ezita sa iti dea un raspuns singur pana cand sunteti foarte aproape de termenul intalnirii, cand va accepta numai daca nu are ceva mai bun de facut.
E mult prea popular. Sigur ca te simti bine cand iubitul tau e apreciat de toti cei din jur, dar cand deja cunoaste mult prea multa lume, incepi sa iti pui intrebari. Don Juan lasa o adevarata armata de iubite in spatele lui. Pe unele partenere nu le paraseste efectiv, ci pur si simplu nu le mai raspunde la telefon, asa ca sa nu fii surprinsa daca incearca sa se recupleze cu el de fata cu tine. Pe altele le-a ranit atat de tare incat devin nervoase si agresive cand il vad. Don Juan nu iti va face cunostinta cu femeile respective, iar daca o va fac, acestea fie te vor ignora, fie se vor purta agresiv. Daca noul tau iubit are foarte multe cunostinte si prieteni, majoritatea de sexul opus, e cazul sa iti pui niste intrebari.
Citeste si:  A venit postasul?
Nu iti e alaturi in momentele importante din viata ta. O relatia nu inseamna numai sex, ci si prietenie si camaraderie. Daca ii ceri iubitului tau sa te insoteasca la urmatoarea intalnire de familie si stramba din nas, daca l-ai rugat sa vina cu tine la nunta celei mai bune prietene si fie refuza, fie sta plictisit toata seara, e clar ca nu isi doreste sa fie implicat in aceste momente importante din viata ta pentru ca asta inseamna prea multa implicare in relatie. In acelasi timp, un Don Juan veritabil nu te va include, la randul lui, in momentele importante pentru el. E nunta fratelui lui, ati mers impreuna la cumparaturi pentru a-si alege tinuta de cavaler de onoare si te-ai gandit deja cum te vei imbraca, problema este ca nu te-a invitat si pe tine si probabil nici nu o va face.

Citeste si:  9 pasi care conduc spre fericire
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.