Scientific Match iti foloseste ADN-ul ca sa-ti gaseasca partenerul perfect

Please select a featured image for your post

Ce este mic, negru si bate la usa? Intr-adevar, este viitorul. Ceea ce se specula doar in filme science fiction precum Gattaca mai are putin si devine o realitate. Site-ul Scientific Match vrea sa joace rolul unui Cupidon Genetic. In schimbul unei mostre de ADN (si o suma maricica), site-ul iti va gasi partenerul cel mai compatibil din punct de vedere genetic.

Inregistrarea pe siteul Scientific Match costa 2000 de dolari. In schimbul acestei sume generoase, ei iti vor analiza ADN-ul si in functie de rezultate iti vor gasi cel mai bun partener. ADN-ul respectiv se obtine de la utilizatorii inscrisi care trimit prin posta mostre de saliva si de epiderma.

Citeste si:  Lucruri care imi plac la tine

Confidentialitatea este cheie. In laboratoarele cu care lucreaz Scientific Match, mostrele de ADN nu sunt nominalizate, deci nu se stie niciodata al cui ADN este testat.

Scientific Match ofera urmatoarele avantaje pentru cuplurile formate prin intermediul serviciului lor:
– Probabilitate foarte mare sa-ti placa mirosul partenerului tau. Uh, ce bine?
– Sexul va fi excelent. Asa mai vorbim!
– Femeile au mai multe orgasme oferite de partenerii lor.
– Femeile nu vor fi la fel de ispitite sa insele.
– Fertilitate crescuta.
– Copii mai sanatosi.

Citeste si:  Pozitii speciale I: Persoane supraponderale

Jumatate din aceste argumente mi se par usor cosmetizate. Ce legatura are ADN-ul compatibil cu cat de bun este omul in pat? Doar daca mie imi place o anumita pozitie, nu inseamna ca in ADN-ul partenerului exista o clauza ca este specialist in acea pozitie.

Este un model de romantism pentru mileniul 3, asta este sigur. Daca deja am lasat psihologul, astrologul si prietena cea mai buna sa ne sfatuiasca in privinta destinului nostru amoros, de ce nu am acorda o sansa si stiintei?

Citeste si:  Sedinte la psiholog

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.