fbpx

Regulile nescrise ale primei intalniri

Orice prima intalnire romantica este dificila. Indiferent cat de bine te simti in propria piele si cat de relaxata esti de obicei in societate, la prima intalnire se schimba dramatic toti parametrii sociali in care interactioneaza doua persoane. Exista anumite reguli nescrise pentru o prima intalnire frumoasa. Bunele maniere trebuie sa conteze mai mult decat orice in aceasta situatie. Haideti sa vedem la ce ne asteptam de la un barbat la o prima intalnire cu el si cum ar trebui sa fie o femeie manierata la aceasta intalnire.

O femeie asteapta de la un barbat la prima intalnire ca acesta sa-i deschida usa de la masina, la intrarea intr-un local etc., sa-i faca cel putin un compliment real, sa refuze contributia ei la nota de plata (cel putin la prima intalnire), si macar sa incerce sa o priveasca in ochi atunci cand converseaza, oricum – sa nu se uite dupa alte femei. Nu sunt prea multe pretentii, cel putin din perspectiva feminina. Impresia pe care o face un barbat poate fi surprinzator de buna. Pentru noi este important ca barbatul cu care iesim la un rendez-vous sa observe si sa aprecieze (verbal daca se poate) eforturile noastre de a arata cat mai bine si sa se bucure de compania noastra.

Citeste si:  Psihologia inversa la prima intalnire

Iata acum cateva tips-uri pentru voi la o prima intalnire:

— Uneori este de apreciat doar faptul ca te oferi sa platesti nota, chiar daca el te va refuza datorita orgoliului (orgoliu intr-un sens pozitiv, deoarece barbatul are o putere financiara mai mare decat femeia, cel putin in viziunea socio-culturala)

— Conteaza foarte mult felul in care ii multumesti pentru gesturile frumoase, pentru ca aceasta apreciere va intari comportamentul sau de gentleman.

Citeste si:  Dragoste la prima vedere

— Trebuie sa ii spui daca te-ai simtit bine la intalnirea cu el, dar nu insista foarte mult pe asta. O simpla afirmare sincera a sentimentului este de ajuns.

— Este dificil uneori pentru o femeie sa vorbeasca despre ea fara sa se planga de anumite aspecte ale vietii ei. La o prima intalnire cu un barbat, acest lucru poate parea o atitudine nesigura si dorinta de a a primi complimente peste complimente. Rezuma-te la a discuta despre lucrurile care iti fac placere, dar nu miza exclusiv pe asta pentru a nu parea increzuta.

Citeste si:  Metode de contraceptie

— Afirma-ti interesul pentru el prin intrebari despre profesia si pasiunile lui. Asta il va face sa se simta increzator si relaxat in compania ta si va atrage interesul lui pentru pasiunile tale.

Evident ca prima intalnire este putin complicata din multe motive, insa cu putina incredere si efort poti face din aceasta ocazie un eveniment foarte placut atat pentru el cat si pentru tine.

3 Comentarii
  1. intotdeauna m-au amuzat femeile care au nevoie sa citeasca un astfel de articol ca sa stie lucrurile astea. dar aceste femei exista – locuiesc cu una in casa – pentru ele cred ca e un articol tare folositor.

  2. prima intalnire chiar nu este dificila daca nu ai asteptari de la barbatul cu care iesi. poate fi chiar haios sa-l vezi cum se chinuie sa iti intre in gratii, sau sa para altceva decat este :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.