Profilul partenerului ideal

Please select a featured image for your post

Ok, am inteles, nu esti singura pentru ca nu ai fi frumoasa, desteapta si simpatica, ci pentru ca inca il astepti pe Dl. Perfect, care se pare ca nu apare nicicum. Nu pare sau i-ai impus tu standarde de neatins si indiferent cat de mult se straduie, nici un pretendent nu intruneste calitatile pe care tu le consideri necesare partenerului ideal? Indiferent care ar fi varianta aleasa, e clar ca fiecare femeie isi creeaza inca din copilari profilul partenerului ideal. Daca la 10 ani visai la un print pe cal alb, blond si cu ochi albastri si la 20 te multumeai cu colegul de grupa care era blonb oarecum, ajunsa la maturitate iti vei dori mai multe de la un barbat decat sa fie o masa de muschi si niste ochi stralucitori. Sa te iubeasca neconditionat! E normal sa iti doresti de la partenerul tau sa te fac sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume, sa te faca sa te simti iubita si sa simti ca se gandeste la tine in fiecare clipa. Indiferent ca unele femei considera acest aspect indispensabil, iar pentru altele este mai putin important, toate femeile recunosc ca la un moment dat al relatiei, tot ce isi doresc este sa fie iubite.
Citeste si:  Fast Love. Speed dating
Sa fie sincer!
Intr-o relatie adevarata, minciunile si tertipurile de orice gen, nu isi au locul. Chiar daca sinceritatea e de multe ori brutala si adevarul doare, un barbat sincer, care spune lucrurilor pe nume da dovada de curaj si barbatie. Asa ca, apreciaza ca nu se ascunde dupa deget iar voi barbatilor nu uitati ca dimplomatia nu a omorat niciodata pe nimeni. Sa fie atragator! Chiar daca o data cu inaintarea in relatie acest aspect devine mai putin important, nu este neaparat vorba de frumusetea aceea sclipitoare, ci de faptul ca un barbat trebuie sa se ingrijeasca, sa se imbrace cu gust, sa fie curat si mai ales sa atraga prin atitudine, sa fie sarmant si simpatic. De multe ori, un barbat simpatic, care este sufletul petrecerilor, va fi mai atragator pentru o femeie decat insusi Fat Frumos.
Citeste si:  Abstinenta sexuala, ca refuz si ca foame
Sa ii stea bine ochii in cap! La ce te ajuta sa ai un partener frumos si destept dar care nu iti este fidel? Faptul ca partenerul are ochi numai pentru tine iti va da incredere in tine si va asigura o viata lunga cuplului vostru. Un cuplu in care isi fac loc indoiala, intrebarile si suspiciunile, nu are cum sa fie unul trainic.
Citeste si:  De ce inselam femeile: Sunteti sigure ca voi v-ati fi dat seama?
Sa fie bun la pat! Hai sa nu facem pe mironositele si sa recunoastem ca ne dorim asta de la partenerul nostru. Nu ii cere nimeni sa fie Don Juan, ci sa se descurce cu ceea ce are si ce stie, important e sa fiti multumiti amandoi. Fara violenta! Nici o femeie nu isi doreste alaturi un partener violent, fie ca este vorba de violenta fizica, verbala sau emotioanala. O relatie in care apare chiar si unul dintre aceste elemente nu are cum sa fie una fericita. Sa fie descurcaret! Nu degeaba a inventat cineva vorba aceea mareata „barbatul pune paine pe masa”. Lucrurile au evoluat si femeia este la acelasi statut cu barbatul, dar totusi ne asteptam de la partenerii nostrii sa fie un stalp pentru noi in orice situatie si sa stie mereu o solutie salvatoare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.