Preludiul primei partide de sex

Please select a featured image for your post

Ce frumoase sunt relatiile la inceput! Cum astepti cu infrigurarea urmatoarea intalnire si mai ca te intrebi ca si in reclama cu cei doi copilasi „daca data viitoare ma saruta?”, cum te infioara saruturile pasionale de la despartire. Apoi incet, relatia evolueaza, parca saruturile patimase nu mai sunt de ajuns si ai nevoie de mai mult, parca dorinta e tot mai mare, curiozitatea si pasiunea cam tot pe atat si va treziti impreuna in pat. Nimic mai frumos si mai normal, am spune, mai ales la relatiile actuale. Dar preludiul primei partide de sex cu noua cucerire iti poate furniza indicii despre modul in care va evolua pasiunea dintre voi pe viitor. Intrebarile din timpul preludiului Da, si ele fac parte din miscarile pe care partenerul le adopta in prima partida de sex si preludiul este important in orice relatie sexuala, cu atat mai mult cand e vorba de prima voastra partida de sex impreuna. De aceea, urmareste-l indeaproape in timpul preludiului (bine, nu iti focaliza toata atentia pe asta, ca risti sa pierzi actiunea). Este foarte important sa iti ceara un feedback referitor la ceea ce face, sa te intrebe ce si cum iti place. Un barbat care e interesat de toate lucrurile acestea, este receptiv la nevoile si placerile tale, este altruist in ceea ce priveste sexul, este atent si asa va fi si pe viitor. Daca te intreba ce iti place, cu siguranta va tine minte si va aplica pe viitor.
Nu e nevoie sa te intrebe la fiecare miscare, la fiecare mangaiere sau sarut, dar ajuta foarte mult daca iti sopteste un „arata-mi cum iti place cel mai mult”. Si inca ceva: acum nu e momentrul potrivit sa faci pe timida si sa dai inapoi. Cu mult curaj, chiar daca ti se pare greu la inceput sa ii spui in cuvinte „vreau sa imi faci asta”, ia-i cu incredere mana si du-o unde iti doresti sa fii atinsa, ghideaza-i sarutarile, mangaie-l cum ti-ar placea sa fii mangaiata tu.
Cu toate astea, e de preferat sa nu fii intrebata din minut in minut daca „asa iti place?” sau „asa e bine?”. Asta nu mai denota altruism in sex ci e o miscare clara a unui amant nepriceput si stangaci, care fie e la primele experiente si nu stie ce sa faca fie e intimidat de situatie si vei avea mult de lucru pana il scoti din cochilie. Insa fiecare dintre noi interpreteaza miscarile preludiului primei partide de sex comparand cu experientele anterioare, asa ca raspunsurile pot fi relative.
Citeste si:  Nu ne potrivim in pat
Tandretea excesiva – preludiu nereusit? Ok, am inteles ca nu iti doresti o masina de facut sex si nici un egoist focalizat pe propriile placeri in timpul actului sexual, dar parca totusi te astepti ca preludiul primei voastre partide de sex sa nu fie la fel de plicticos ca o sedinta de 5 ore la job.
Citeste si:  Esti pregatita emotional pentru o noua relatie
De multe ori insa, sarutarile si atingerile foarte timide nu vor sa iti transmita ca nu esti catusi de putin interesanta pentru el, ci dimpotriva, vrea sa faca impresie buna, vrea sa para un gentleman adevarat si nu un Mowgli baiatul junglei. Asa ca, din nou e momentul sa ii comunici ce iti doresti de la preludiul vostru si in general sa dai astfel directia vietii voastre sexuale de viitor.

Citeste si:  Libido scazut la barbati

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.