Pozitii speciale IV: Punctul G

Please select a featured image for your post

Ah, punctul G. Sfantul Graal al orgasmului feminin. V-am mai vorbit noi despre punctul G, insa acum e momentul sa vedem care sunt acele pozitii care permit o stimulare optima a punctului G.

Primul lucru pe care trebuie sa-l mentionam este ca Punctul G nu se afla in exact aceeasi pozitie pentru orice femeie. Pentru unele este foarte usor de gasit, iar pentru altele, ai zice ca e mai ascuns decat cadavrul lui Jimmy Hoffa.

Un alt mit legat de Punctul G este ca asigura un orgasm instantaneu. Punctul G reactioneaza la fel ca orice zona erogena a femeii. Ea trebuie sa se afle in dispozitia necesara pentru a simti placere, adica are nevoie de un preludiu lung si tandru.

Cum sa gasim punctul G

Inainte de a trece la pozitiile speciale, sa trecem scurt in revista cum putem gasi punctul G. Asa cum v-am zis in urma cu ceva vreme, zona numita punctul G este de fapt o glanda care atunci cand este stimulata se mareste si provoaca senzatii intense. Se afla undeva in spatele osului pubian, pe peretele intern superior al vaginului (adica partea dinspre abdomen, nu dinspre posterior.

Citeste si:  Aptitudini necesare pentru o relatie sanatoasa

Daca vreti sa-l gasiti mai usor, este foarte important ca femeia sa fie nice and relaxed si mai ales, excitata. Partenerul (barbat, femeia, nu judecam aici) trebuie sa introduca unul sau doua degete in vagin si sa le indoaie, cu palma pozitionata pe osul pubian. Cand simti la atingere o zona usor mai aspra, acela e punctul G. Daca se stimuleaza punctul G cu degetul aratator si mijlociu, iar clitorisul cu degetul mare, femeia ar trebui sa ajunga la orgasm (in cele din urma… norocoasa).

From behind

Ca sa nu zic „pe la spate” pentru ca o sa credeti ca sunt manelista :P. Desi multor femei nu le place modul acesta de penetrare, cele care au simtit un orgasm prin Punctul G or sa-ti spuna. Este cea mai buna metoda de a-l atinge, indiferent daca este vorba de spooning sau doggy style. Cel mai bine ar fi ca fata sa stea cu spatele arcuit, si cu soldurile ridicate in sus (pe perne sau pe genunchi) pentru ca penisul sa aiba traiectorie directa spre peretele superior al vaginului unde se afla punctul G.

Femeia deasupra

Citeste si:  Virginitatea ca stigmat

Aspectul pozitiv al acestei pozitii este ca femeia are controlul si poate sa se roteasca sau sa se incordeze, pentru a gasi zona magica. Poate sa se incline inainte sau inapoi si sa varieze presiunea si viteza penetrarii. Un truc folositor pentru stimularea punctului G este sa deseneze cu soldurile, rotindu-le in forma de 8.

Acrobatii nene

In cele din urma, pozitiile in care femeile isi contorsioneaza (sa nu te sperie cuvantul asta) corpul astfel incat picioarele sa se sprijine pe umerii sau pieptul barbatului, sunt si ele foarte bune pentru stimularea punctului G. Puteti sa incepeti cu o pozitie de misionar traditionala, dar in momentul in care femeia este penetrata, trebuie sa-si traga picioarele in sus si spre sine apoi sa le sprijine pe barbat. Acesta poate la randul lui sa se sprijine pe coapsele femeii, care are mainile libere pentru a-l trage inspre ea. Astfel penetrarea va fi si mai adanca.

Citeste si:  De ce esueaza relatiile noastre? Partea I

Fusion

Pentru aceasta pozitie, barbatul trebuie sa stea in fund cu picioarele despartite larg. Femeia se pozitioneaza pentru a fi penetrata peste el, cu picioarele larg deschise. Amandoi partenerii se vor sprijini pe brate, in timp ce variaza ritmul si directia miscarii miscarii. E o pozitie mai dificila pentru ca bratele obosesc repede dar merita incercata.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.