Pozitii speciale III: Marimea (nu) conteaza

Please select a featured image for your post

Exista o presiune enorma din partea societatii pentru ca barbatii sa aiba penisuri mari si fortoase. Dar dupa cum bine stim studiind cazurile Cheeky Girls, cizme peste genunchi si filmele SAW, societatea se insala de multe ori.

Nu ai nevoie de un ciocan pneumatic in pantaloni ca sa satisfaci o femeie. Dar ai nevoie de incredere in tine. Stiu ca este un cliseu mai mare decat silicoane in industria porno, dar este adevarat. Femeile ar prefera un baiat cu 7 centimetri in erectie si o limba talentata, decat un tip cu 15 centimetri in erectie si dorinta neindemnatica de-ti explora regiunea anala.

Oh nu draga. Nu incapi. Vezi-ti de treaba.

Dar si pentru baietii cu soldatei in loc de generali, exista pozitii speciale care sa asigure un maxim de distanta parcursa intre peretii vaginali.

Citeste si:  Cateva reguli de supravietuire in jungla concubinajului

Doggie Style

Da, ne intalnim din nou Doggie Style. Prietenul nostru la nadejde. Daca gasiti unghiul potrivit, orice penis poate sa ofere senzatia ca este mult mai impunator decat este de fapt. Este foarte important ca fata sa stea intr-o pozitie comfortabila, cu posteriorul ridicat. Cel mai usor se obtine efectul pozitionand cateva perne sub partenera. Pentru o penetrare mai adanca, baiatul sa se incline inainte.

Urechi de iepure

Femeia se aseaza pe spate si isi trage genunchii in sus, pana la nivelul umerilor si mai sus daca este posibil pentru ea. Din pozitia asta, are loc o penetrare completa si totul va sta ca pe roze, dar pozitia poate sa devina incomoda pentru femeie pentru ca in cele din urma o sa inceapa s-o doara picioarele. Barbatul ar trebui sa o ajute si sa se sprijine cu bratele de pat iar femeia sa-si sprijine genunchii de bratele lui. In pozitia asta ii este foarte usor femeii sa-si stimuleze clitorisul singura.

Citeste si:  Pasiunea a disparut

Formatia in V

Femeia se aseaza pe spate, iar barbatul ii apuca picioarele si le intinde in sus, intr-o forma de V. Ca sa aibe mai multa forta pentru penetrare poate sa se sprijine de perete sau tablia patului, iar femeia sa-si sprijine picioarele pe umerii lui. Ca sa fie sigur ca partenera ajunge la orgasm, barbatul poate sa-si elibereze o mana si sa-i stimuleze clitorisul in timp ce o penetreaza.

Citeste si:  Nimfomania - intre prejudecata si afectiune

Este important de stiut pentru orice barbat, ca preludiul, legatura emotionala si postludiul sunt mult mai importante pentru femei decat penetrarea propriu-zisa. Da, probabil ca este si asta o generalizare usor nedreapta. Sunt femei pe lumea asta cu o viziune foarte rigida a ce inseamna sexul. Dar nu cred ca ele intra pe ifeel. Barbatul, ca si femeia, are la dispozitia lui mai multe unelte nu doar organele genitale. Are maini nu? Are buze nu? Are colectia de muzica sexy, nu? Deci care e problema?

ORICE barbat poate sa satisfaca o femeie daca-si da interesul. Nu putem spune acelasi lucru despre orice penis.


Un comentariu
  1. marimea conteaza,sau cel putin asa spun femeile…pe langa tandretea barbatului, femeia va simti si miscarea in vaginul ei, situatie care o conduce catre orgasm…acesta e cu mult mai profund daca ea, femeia a depus preaputin efort sa-l obtina……..asa au spus cateva a caror parere conteaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.