Orgasmul masculin si problemele sale

Please select a featured image for your post

Asa credeam noi, femeile, despre iubitii nostri: ca sunt niste masini de facut sex, ca nu conteaza nimic mai mult pe lume pentru ei decat orgasmul mult visat si ca spre deosebire de noi, care nu atingem orgasmul la fiecare act sexual, ei sunt mai norocosi si ies victoriosi din orice batalie. Dar viata ne invata ca nu e tot timpul asa si de multe ori veti observa ca roata se intoarce, ca voi sunteti cele care va bucurati de orgasm si ei nu. Motivele pentru care un barbat nu ajunge la orgasm sunt diverse si nu, nu au legatura cu faptul ca nu te mai doreste sau ca nu esti atragatoare pentru el. Din pacate, acesta este primul nostru gand atunci cand partenerii nu ajung la orgasm: nu ma mai doreste. Gresit! Insusi faptul ca e cu tine in pat si faceti dragoste e un semn ca te doreste, deci nu mai dramatiza atat si incearca sa fii realista si sa vedem care sunt problemele atingerii orgasmului la barbati.
Citeste si:  Timiditate si introvertire
Oboseala excesiva este mai pacatoasa decat ne-am putea inchipui, pentru ca ii afecteaza nu doar capacitatea de concentrare ci si capacitatile fizice de a atinge orgasmul. De ce? Pentru ca, pe parcursul unei zile, nivelul de testosteron, hormonul responsabil printre altele si de dorinta sexuala, se diminueaza. Asfel ca, seara tarziu, dupa o zi istovitoare la birou, iubitul tau se poate sa nu dea randament indiferent cat de mult te doreste.
O solutie este sa dai desteptarea mai devreme dimineata, pentru ca nivelul de testosteron atinge cele mai inalte cote intre orele 8-10 dimineata, asa ca sexul matinal poate garanta un orgasm exploziv pentru amandoi.
Citeste si:  Minciunile legate de bani sau infidelitatea financiara
In plus, stii si tu ca dimineata, iubitul tau se trezeste deja cu penisul in erectie si asta pentru ca vezica plina de peste noapte face presiuni asupra nervilor din zona genitala si cauzeaza erectia. Asa ca profita din plin de asta! In plus, cine stie ce e aceea oboseala, ganduri negre si probleme dis-de-dimineata? Atunci cand sunteti la inceputul relatiei, orgasmul masculin poate intarzia pentru ca, la fel ca si tine, partenerul tau isi face griji legate de calitatea actului sexual, de impresia pe care ti-o va lasa tie, daca ceea ce iti ofera e sau nu pe gustul tau, asa ca barbatii tind sa isi canalizeze energia pe aceste probleme mai mult decat pe actul sexual in sine si deci nu vor avea rezultatul scontat.
Citeste si:  Cum ne alegem partenerul de viata?
In acest caz, trebuie sa intervii tu, sa ii spui ca totul e bine, ca este extraordinar tot ce iti face, sa il ajuti sa intre intr-o stare de relaxare care sa ii permita atingerea orgasmului. In incercarile de a-l relaxa, foloseste-te de abilitatile tale de cuceritoare si mai putin de un paharel rosu de vin, intrucat consumul de alcool poate si el afecta atingerea orgasmului masculin si asta pentru ca in general, consumul de alcool incetineste reactiile la stimuli, inclusiv la cei sexuali. Asa ca, desi sexul e foarte bun si pasional, orgasmul intarzie sa apara datorita alcoolului. Aceleasi efecte le au si bauturile energizante consumate in exces.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.