Olimpiada s-a terminat, cate prezevative ne raman?

Please select a featured image for your post

Ok, poate ca Olimpiada de Iarna nu este la fel de sexy precum olimpiada de vara. Toti atletii sunt acoperiti din cap pana in picioare! Dar asta nu insemna ca nu au si ei anumite… nevoi. Toata lumea stie ca intr-un sat olimpic exista efortul fizic are doua culori: sport si sex!

Si de aceea organizatorii Olimpiadei de la Vancouver au doborat un record al lor. Cele mai multe prezervative distribuite pentru atleti si echipele lor. 100.000 mai precis! Avand in vedere ca in satul olimpic au locuit timp de doua saptamani 6500 de oameni, asta inseamna in jur de 15 prezervative pe cap de om.

Citeste si:  Santajul emotional

Organizatorii astia nu se incurca. Pe de alta parte cum sa sarbatoresti ca ai castigat o melodie daca nu cu o partida sanatoasa de sex cu o patinatoare rusoaica. Si daca nu ai facut mare lucru in proba ta atunci si mai bine. Sex de consolare pentru toata lumea!

Si totusi cele 100.000 de prezervative nu au fost TOATE doar pentru atleti, desi asta ne-ar placea sa credem. Doar 40.000 au ajuns la olimpieni. Restul au fost distribuite intre toalete, cabine de schimbare si voluntari care le-au distribuit spectatorilor.

Citeste si:  Casatoria un pas important

Si totusi cate dintre aceste prezervative au fost folosite? Nu se stie desi organizatorii au lasat sa scape ca unii dintre atleti (romani posibil?) au plecat cu valizele doldora de prezervative nefolosite pe care sa le pastreze drept suveniruri. Cam ridicol avand in vedere ca ele nu purtau inelele olimpice deci nu se remarcau cu nimic.

Citeste si:  O casnicie de succes

Indiferent ce s-ar fi intamplat cu prezervativele lor, organizatorii sunt fericiti ca au atras atentia asupra problemei sexului protejat, imprumutand putin din prestigiul unui eveniment precum Olimpiada.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.