Obtine ce-ti doresti de la partener

Please select a featured image for your post

Ne plangem tot timpul ca partenerii nu ne satisfac dorintele, nu intleg ce ne dorim si fac fix pe dos fata de cum ne asteptam noi. Dar ne-am pus oare problema ca poate noi, femeile suntem vinovate pentru ca nu stim sa transmitem eficient mesajul, nu stim sa vorbim pe limba lor, astfel incat ei sa inteleaga exact ceea ce ne dorim? Nu te poti astepta ca iubitul tau sa fie un fel de Mama Omida, sa stie tot ceea ce iti doresti si sa iti mplineasca pana si cele mai ascunse dorinte. Daca iti doresti ceva cu adevarat trebuie sa ii comunici care exact sunt dorintele si asteptarile tale. Barbatii nu sunt atat de intuitivi ca si femeile, vad lucrurile mult mai simple si nu le sta in fire sa cauta dedesubturile si intelesurile ascunse. Asa ca, pentru a te scuti de nervi inutili si de dezamagini, noi te sfatuim cum sa ii ceri ceva iubitului si sa fii sigura ca primesti.

Ajuta-l sa isi concretizeze planurile. De fiecare data cand ii reprosezi ca nu faceti nimic impreuna, iti promite ca o sa mergeti impreuna la un film, ca iesiti in parc sau mergeti intr-o mini vacanta. Tu te entuziasmezi si abia asteoti ziua X, care zi nu mai vine. Nu incerca sa ii scoti ochii cu asta si nici nu ii reprosa ca nu s-a tinut de cuvant, ci ia tu initiativa, cumpara tu bieletele la film, organizeaza o vacanta si spune-i ca de acum inainte nu vrei sa mai vorbiti in general, ci sa iit spuna exact: joi mergem la film si nu exista discutii. Vei vedea ca incetul cu icnetul il vei struni si va invata sa isi tina promisiunile. Iar daca uita de filmul de joi, du-te singura la film si vei vedea ca nu ii cade bine deloc. Data viitoare va fi mult mai atent cu respectarea planurilor.
Fa-l sa se simta indispensabil. De multe ori barbatii nu se implica in activitatile gospodaresti pentru ca au impresia ca oricum sunt in plus, tu treci cu mopul pe unde el a slapat deja si il verifici pana si cuat detergent pune in masina. Aceasta atitudine gresita a femeii ii transmite partenerului ca mai mult strica decat ajuta, desi femeile se plang ca si-ar dori ca parenrii sa se implice mai mult. Solutia este sa il faci sa se simta indispensabil, ca si cum numai el ar aspira bine sau numai cu el se simt bine copiii in parc. Incearca sa eviti sa incepi discutia cu „crezi ca zi puteai?” pentru ca suna ca si cum te-ai indoi de capacitatile lui si il intrebi daca se simte in stare sa scoata copiii in parc. Intreaba-l mai degraba „iubitule, vrei sa scoti copiii in parc? stii ca se simt atat de bine cu tine”. In momentul in care pui astfel problema, el se simte apreciat, se simte indispensabil in viata copiilor, iar tu ai toate sansele sa iesi cu fetele la cafea in timp ce el e cu strumfii la plimbare.

Citeste si:  Despre ce sa vorbim la prima intalnire
Ideal este sa nu folosesti nici formularile de genul „te-ar deranja sa iesi cu micutii in parc?” nu faci decat sa ii dai seansa unul raspuns categoric „Da, m-ar deranja!”. De fiecare data cand ii ceri iubitului tau sa faca ceva penru tine sau pentru voi, nu uita sa ii mentionezi si avantajele ce decurg din asta. Ne place sau nu sa recunoastem, barbatii prefera sa faca ceva cu gandul la aventualele recompense obtinute, decat asa pur si simplu.

Citeste si:  Testeaza-ti partenerul
Fii subtila! Chiar daca ti-a facut un cadou nepotrivit nu e cazul sa ii sati in cap si sa ii reprosezi ca tu iti doreai cu totul altceva, ca nici macar nu iti stie gusturile si nu ii pasa cu adevarat de ceea ce iti doresti tu. Daca doresti sa ii faci cunoscute, sau si mai cunoscute decat pana acum gusturile tale in materie de fashion, invita-l cu tine la cumparaturi, arata-i ce modele iti plac si fii sigura ca nu va mai gresi cu urmatorul cadou.

Citeste si:  Femei in stand by pe termen nelimitat II

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.