Mesaje de Craciun pentru membrii familiei

Daca va aflati printre acele persoane care au o familie numeroasa, imprastiata prin toate colturile tarii, inseamna ca veti avea treaba tot scriind la mesaje de Craciun. In final, daca prieenilor sau colegilor poti sa nu le dai niciun semn, fara a risca ruperea relatiilor, in cazul membrilor familiei, sarbatorile sunt una dintre putinele ocazii cand mai primesc de veste unii de la ceilalti. Probabil ca de unii dintre ei sunteti mai apropiati. Acestora ar trebui sa le scrieti mesaje de Craciun personalizate , pentru a nu risca sa descopere ati dat un SMS in masa. Pentru cei cu care abia mai tineti legatura, exista cateva mesaje de sarbatori la care uteti merge ca sigur. Iata, in continuare, cateva exemple:

Citeste si:  Cuvinte sexy. Orgasm si literatura

– Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!

– Sper sa te bucuri de sentimente adevarate, familie unita, cadouri multe si tot ce iti doresti de Mos Craciun… La multi ani si Craciun fericit!

– Iti urez sarbatori minunate si un AN Nou generos, cu prieteni de incredere si impliniri pe masura viselor.La multi ani si Craciun Fericit!

– Fie ca sarbatorile de Craciun sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor dragi. LA MULTI ANI CU SANATATE!

– Iti doresc din toata inima un Craciun fericit si plin de bucurii . Sa-ti aduca Mosul ce iti doresti !

Citeste si:  Facem sex dupa ce radem?

– Cu colinde de Craciun , va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

– Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

– Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.