Marirea penisului – dorinta sau complex?

Subiect tabu sau nu, marirea penisului a devenit o problema din ce in ce mai abordata de barbati, dar si de femei.

Complexul multor barbati legat de marimea organului sexual i-a adus pe multi dintre ei in pragul disperarii, apeland la fel si fel de remedii si tratamente care sa le mareasca penisul, dar si respectul de sine.

Toti barbatii pun virilitatea pe seama marimii penisului cand, de fapt, nu cantitatea conteaza, ci calitatea. Un penis mare nu inseamna neaparat o viata sexuala implinita, totul tine de felul in care te implici si de cat te bine te cunosti pe tine insuti.

Citeste si:  Diferenta de varsta intr-un cuplu

Inca din copilarie, baietii sufera de sindromul comparatiei si fac chiar glumite rautacioase pe baza diferentelor de lungime.

Marimea penisului variaza de la barbat la barbat, in functie de originea etnica, dar si de mostenirea genetica.

Daca e sa facem o medie globala, peste 80% din populatia masculina are lungimea penisului intre 12 si 17 cm.

Citeste si:  Cum sa scapi de perechea nepotrivita (partea I)

Un lucru greu de acceptat pentru barbati este faptul ca nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Studiile au demonstrat ca in unele cazuri, raportul dintre calitatea erectiei si dimensiunea organului sexual a fost invers proportional, lucru care i-a surprins pe barbati, dar nu si pe femei.

Cel mai mare penis din lume masoara aproximativ 24 de cm in stare flasca si 34 de cm in stare erecta. Barbatul care detine acest organ sexual nu duce o viata sexuala implinita sau fericita si nu poate duce un act sexual normal, alaturi de o partenera normala.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Prima noapte de dragoste, intaia zi fara razboi
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.