Marimea ideala a penisului (partea a II-a)

Please select a featured image for your post

Am stabilit in prima parte a articolului ca parerile sunt impartite si vorba aia „cate bordeie atatea obiceiuri” asa ca, nu putem vorbi de o marime perfecta a penisului ci de modalitati de adaptare la marimea cu care partenerul a fost inzestrat. Cred ca e mult mai corect fata de partener ar fi sa incercati sa „remediati” impreuna frustrarile legate de marimea pensisului si sa reusiti sa va bucurati din plin de momentele de intimitate, fara a va gandi la centimetri, rulete si rigle. Ce ne facem cu un partener cu penisul mic? Variantele sunt foarte multe, asa ca nu panicati! Sexul nu trebuie sa fie o rutina in cuplu si nici sa urmeze reguli stricte. Sexul si tehnicile sexuale care se potrivesc cel mai bine cuplului vostru, trebuiesc testate in timp, eliminate cele nepotrivite si perfectionate cele care s-au dovedit a fi idei stralucite.
Citeste si:  Cuplu fericit = comunicare eficienta
De exemplu, daca iti place sa stai deasupra in timpul actului sexual dar consideri ca penisul partenerului este prea mic pentru a simti cu adevarat placere, nu schimba pozitia ci schimba doar tactica – evita miscarile de sus-jos in cazul unui partener cu penisul mic si adopta-le pe cele circulare, care vor garanta ca penisul stimuleaza pereti interiori ai vaginului si deci placerea va fi mai mare. De altfel, miscarile circulare in aceasta pozitii stimuleaza si clitorisul, deci toata lumea va fi fericita.
Punctul G, situat pe peretele superior al vaginului poate fi stimulat cu usurinta si de catre un penis cu mai putini centimetri, trebuie doar sa iti ajuti putin partenerul, facilitandu-i accesul in zona: plaseaza-ti o perna sub fese sau ridica-ti picioarele si plaseaza-le pe umerii partenerului. Astfel, penetrarea va fi mai adanca, indiferent de marimea penisului. Tot pentru o penetrare mai adanca, incercati sa nu adoptati pozitii fanteziste, ci de exemplu incurajati partenerul sa va penetreze din spate, pentru ca asta ajuta foarte mult.
Citeste si:  Cum poti vindeca un barbat gelos?
Ce ne facem cu un partener cu penisul mare? Atunci cand penisul partenerului este prea mare pentru anatomia vaginului, avem o problema. Nu este vorba doar de un simplu moft feminin, ci marimea exagerata a penisului fata de cea a vaginului, poate duce la dureri in timpul actului sexual, la rani pe colul uterin precum si la diverse alte inflamatii si infectii. De aceea, regula de aur in cazul unui partener bine dotat, este sa folositi lubrifiante pe baza de apa sau sa insitati asupra preludiului. Cu cat partenerul este mai dotat, cu atat este mai indicat un preludiu mai lung si chiar o stimulare suplimentara. Trebuie sa stiti ca atunci cand femeia este excitata, dimensiunile vaginului se modifica si astfel pot face fata oricarei marimi de penis (nu vorbim aici de extremele din Cartea recordurilor).
Citeste si:  Cand el se face ca nu aude
De asemenea, fiti mai atenti in alegerea pozitiei sexuale pentru a controla penetrarea partenerei. E de preferat o pozitie in care femeia are controlul total asupra situatiei si a adancimii penetrarii – femeia poate sta deasupra, insa sprijinind un picior pe pat si nu sprijinindu-se pe ambii genunchi sau la fel de bine ii poate cere partenerului sa stea nemiscat in timp ce ea face tot. Daca partenerul isi doreste sa preia controlul, adoptati pozitia misionarului si preferati penetrarile scurte si superficiale in favoarea celor foarte adanci.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.