Lubrifiantul – un moft sau un accesoriu indispensabil in pat?

Se porneste de multe ori de la ideea gresita ca lubrifiantul este necesar doar in cazul sexului anal. Ei bine, departe de adevar. Lubrifiantul este un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din dormitoarele noastre.

In primul rand, sunt multe femei care nu au o lubrifiere naturala corespunzatoare. Indiferent cat de excitate suntem, daca lubrifierea naturala este redusa, atunci frecarea va produce usturimi sau dureri. Tocmai de aceeaa, in cazul acesta, este absolut necesar lubrifiantul pentru un act sexual satisfacator. Ultimele studii arata ca nu mai putin de 30% dintre femei nu au o lubrifiere naturala corespunzatoare si, in consecinta, isi rateaza actele sexuale frecvent.

Citeste si:  Gelozia – boala incurabila?

De asemenea, lubrifiantul stimuleaza si intensifica placerea sexuala, indiferent de lubrifierea naturala. Exista diferite tipuri de lubrifiante, printre care si cele calde, care se folosesc nu doar vaginal, ci si pentru stimularea diferitelor parti ale corpului, cum ar fi sfarcurile sau clitorisul.

Nu in ultimul rand, lubrifiantul nu numai ca foloseste, insa este absolut obligatoriu in cazul sexului anal. Pentru ca nu exista o lubrifiere naturala, anusul trebuie protejat pentru ca frecarea sa fie mai usoara, iar senzatia de placere sa existe si in cazul femeii. Mai mult, nefolosirea lubrifiantului in cazul sexului anal poate conduce la hemoroizi, insa si la multe alte afectiuni mai grave. Nefolosirea lubrifiantului te conduce catre niste riscuri inutile si denota inconstienta si lipsa de educatie sexuala, asa ca nu va jucati cu focul!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.