fbpx

Lubrifiantul si jocurile erotice

Cand vine vorba de jocuri erotice, lubrifiante sau vibratoare, femeile rosesc si evita cu desavarsire sa discute despre acest subiect. Unele din lipsa de experienta, altele pentru ca sunt prea pudice, insa acest lucru nu este tocmai bun.

O femeie care se simte jenata sa discute despre aceste lucruri, nu inseamna ca este mai „cuminte” decat restul… inseamna ca nu se cunoaste cu adevarat.
Din pacate, la femei, treaba cu sexul nu este intotdeauna la fel de simpla ca in cazul barbatului, uneori fiind necesare anumite artificii de marire, de intensificare a placerii.

Citeste si:  Dragoste intre colegi

Lubrifiantul este unul din ele.
Acesta ne ajuta sa sporim placerea, dar si durata actului sexual.

Spre exemplu, lubrifiantul se poate folosi in timpul actului sexual, atat pentru placerea ta, cat si pentru placea partenerului.

Daca vrei sa il surprinzi, maseaza-ti buzele cu lubrifiant aromat, fara ca el sa stie si saruta-l! Desigur, distractia si saruturile pot continua si in alte parti ale corpului, depinde de voi si de disponibilitatea fiecaruia de a va oferi placere.

Citeste si:  Sedinte la psiholog

Lubrifiantul se poate folosi si in timpul preludiului, prin masaj. Alege o aroma care sa placa si apucati-va de treaba. Daca lubrifiantul este unul gustos, puteti chiar sa va bucurati de el direct de pe corpul partenerului. Te asigur ca nu te vei simti prost folosindu-l, ba din contra, vei exploda de placere.

Citeste si:  Comunicat de presa: Si barbatilor le plac provocarile

La multe femei, sanii reprezinta una dintre zonele cele mai erogene. Maseaza-ti sanii cu lubrifiant si lasa-ti partenerul sa curete cu limba sau sa se „joace” in voie, asa cum simte nevoia.

Atentie mare insa ce tipuri de lubrifiante folositi si nu uitati ca ele sunt menite sa va aduca placere! Daca simtiti orice altceva in afara de placere ( disconfort, usturime ) , mergeti la baie, spalati-va si continuati „joaca” fara lubrifiant.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.