Intalnire de pe internet

Please select a featured image for your post

„Iubirile virtuale” castiga tot mai mult teren, tot mai multe cupluri se intalnesc pe internet, vorbesc pe messenger, isi trimite poze pe mail si intr-un final transpun relatia virtuala in viata reala. Insa momentul acesta crucial: prima intalnire face to face cu iubirea de pe internet, trebuie tratat cu responsabilitate si maturitate. Nu e ca si cum iesi in oras cu un coleg de facultate pe care il stii din anul I sau cu o persoana care e din cercul tau de prieteni. Iesi cu un necunoscut, a carui poza ai vazut-o pe calculator si de fapt, nici nu stii daca e el in poza, daca stai bine sa te gandesti. Asa ca e cel mai indicat sa iti iei niste masuri de precautie. Mai bine sa previi decat sa tratezi, vorba aia!
Citeste si:  2 pozitii sexuale "obraznice" din Kama Sutra
Nu grabi lucrurile! Asa cum in nici o relatie nu te arunci cu capul inainte si stai sa rationezi putin, aceasi regula se aplica si in cazul unei intalniri de pe internet. O singura discutie pe messenger, indiferent cat e de amuzanta, nu trebuie sa duca la o intalnire. Mai lasa timpul sa treaca, sa vorbiti mai mult, sa va cunoasteti mai bine. Asa vei diminua, in cazul unei intalniri, senzatia ca iesi cu un necunoscut. Si daca tot tragi de timp, nu ar strica sa aveti si o etapa de vorbit la telefon intre cea de internet si viata reala. Nu e momentul sa fii secretoasa!
Inca de cand incepeti sa vorbiti pe internet si cu atat mai mult atunci cand sunteti pe punctul de a va intalni, nu tine relatia un secret. E bina ca o persoana apropiata sa stie detalii si mai ales, atunci cand pleci la inatalnire, sa stie unde mergi si cu cine, eventual arata-le si poza. In cazul in care nu ai deloc incredere, roaga o prietena sa vine cu tine, te vei simti mult mai linistita.
Citeste si:  Testeaza-ti partenerul
Cu el? Fii secretoasa! Chiar daca anonimatul oferit de internet te face sa dai frau liber limbii si sa spui cate si mai cate, nu da prea mult din casa si mai ales fii foarte rezervata in ceea ce priveste datele tale personale. Nu iti da adresa, numarul de telefon fix sau locul de munca. Mai lasa sa treaca putin timp inainte de a spune chiar tot. Asa cum pe tine te protejeaza anonimatul, la fel nu ai cum sa stii ce se ascunde dupa nu id de messenger.
Citeste si:  Timiditate si introvertire
Iesiti intr-un loc public! Nu, nu e momentul pentru intalniri nocturne in padurea de la marginea orasului! Iesiti neaparat intr-un loc public, unde va fi multa lume si mai ales nu te urca in masina nimanui! Prefera masina ta sau in caz ca nu ai asa ceva, ia cu incredere autobuzul! Dati-va intalnire direct acolo si plecati separat spre casa, asa e cel mai bine pentru singuranta ta. Asculta-ti instinctele! Instinctul de conservare iti va trage cu siguranta un semnal de alarma atunci cand ceva nu e in regula si iti vei da seama ca nu te simti deloc in largul tau cu persoana intalnita pe internet. Cred ca acesta e cel mai potrivit moment sa pleci spre casa!


Un comentariu
  1. Imi place foarte mult acest articol, pe internet mi-am gasit si eu marea mea iubire care persista si in prezent. Cea mai raspundita forma de comunicare este internetul, iar prin acesta uite ne gasim si jumatatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.