Idei pentru petrecerea miresei

Please select a featured image for your post

Unul dintre comentariile articolului legat de �Petrecerea burlacitelor� spunea ca acest gen de petrecri nu se mai organizeaza, pentru ca mireasa e mult prea stresata de ziua nuntii pentru a avea timp de asa ceva. Lucrurile nu stau insa asa. Cu cat se apropie mai mult ziua nuntii si stresul incepe sa se acumuleze, mireasca are nevoie de un moment de relaxare si prietenele ei, fie ca sunt domnisoare de onoare, fie ca sunt doar un grup de prietene foarte bune, care doresc sa o sustina, ii pot organiza o astfel de petrecere a miresei. Petrecerea miresei este diferita de o petrecere a burlacitelor si ideea este luate de la americani, care numesc aceste petreceri �bridal shower�.

Ce inseamna petrecerea miresei? In primul rand, sa intelegem exact la ce se refera o astfel de petrecere. In general, petrecerea miresei se tine dupa-masa si sunt invitate nu doare prietenele miresei, ci si rudele si parintii, indiferent de varsta. Prezenta nu este exclusiv feminina si poate participa chiar si viitorul sot. Invitatii aduc in mod normal cadouri viitoarei mirese, insa numai cadouri legate de casa, nu lengerie intima si nici jucarii sexuale pentru condimentarea relatiei intime in cuplu. Fie se aduc cadouri mici, din partea fiecarui invitat, fie se fac cadouri colective, mai mari. Ideea este ca, la sfarsitul petrecerii, mireasa ar trebui sa considere ca are bucataria utilata cu toate ustensilele de care ar avea nevoie.

Citeste si:  Profilul partenerului ideal
Ogranizarea petrecerii pentru mireasa. Indiferent ca petrecerea e organizata de domnisoarele de onoare sau de prieteni si parinti, e important sa aiba tot timpul in vedere personalitatea miresei si gusturile acesteia. Ideea este sa se simta bine, sa fie o atmosfera relaxanta, asa ca folositi in oragnizare elementele care ii ofera in mod normal confort. Pentru ca totul sa decurga ca la carte, concepeti un plan de actiune, in care sa includeti atat preferintele miresei, cat si caracteristicile generale ale invitatilor. Petrecerea nu este una surpriza, asa ca puteti intreba mireasa care oii sunt preferintele. Puteti alege o tema generala pentru petrecere, astfel incat invitatii vor sti ce cadouri sa aduca: o petrecere pentru bucatarie, pentru aromaterapie, pentru decoratiuni etc. In cazul in care nu va hotarati, cel ma bine e ca toti invitatii sa contribuie cu o suma fixa, astfel incat mireasa sa isi cumpere ceea ce considera necesar.
Cum se procedeaza cu mancarea? In functie de buget, puteti apela la o firma de catering care sa serveasca aperitivele, mai ales daca sunt destul de multi invitati. Cand insa este o petrecere intr-un cerc mai restrans si numai cu prieteni foarte apropiati, putei sa rugati invitatii sa aduca fiecare o salata, un aperitiv sau o prajitura. Meniul va fi astfel mult mai variat. Daca in grupul vostru de prietene exista cineva care se pricepe foarte bine la gatit, puteti sa apelati la ea pentru mancarea de la petrecere, cu conditii ca toate prietenele, inclusiv mireasa, sa o ajutati. Va fi o experienta amuzanta si intima, care va strange si mai mult prietenia dintre voi.Jocuri si activitati. Pentru ca atmosfera sa fie cat mai destinsa si petrecerea sa nu devina obositoare, puteti organiza diverse jocuri si activitati cu premii. De exemplu, imbrcati un premiu mic, cum ar fi un CD, in mai multe straturi de hartie. Treceti pachetul din mana in mana, pe muzica. Cand muzica se opreste, cel care tine pachetul desface un strat d ehratie. Jocul continua pana cand pachetul ramane la persoana care l-a desfacut. Daca doriti ocuri mai incitante sau mai explicite, apelati cu incredere la magazinele pentru adulti, unde veti gasi o sumedenie de jocuri erotice, special concepute pentru astfel de petreceri.

3 Comentarii
  1. eu am participat la cateva petreceri si toate au avut striperi unul si unul..f fain showul, oricum e o seara deosebita si trebuie sarbatorita miresica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.