Fericirea nu are nevoie decat de doi ani, 11 luni si 8 zile

Please select a featured image for your post

Scoateti-calendarele tinere mirese, asta este chiar prea buna. Conform statisticienilor care lucreaza din greu pentru a explica in cifre toate misterele vietii, exista un anumit moment in viata unui cuplu casatorit cand ating potentialul maxim de fericire.

Iar acel moment are loc la exact doi ani, 11 luni si 8 zile din momentul casatoriei. Nu, nu ne ofera o ora din pacate.

S-a ajuns la aceasta perioada de timp destul de bine delimitata in urma unui studiu realizat cu ajutorul a peste 4000 de cupluri casatorite. Cuplurile au fost intrebate care sunt cele mai importante 11 aspecte ale vietii de om casatorit si CAND au ajuns ele sa fie bine conturate in viata cuplului. Din media tuturor raspunsurilor s-a ajuns la concluzia ca e nevoie de sub trei ani pentru ca femeia si barbatul sa ajunga sa fie 100% fericiti unul cu altul.

Citeste si:  Relatii la distanta

Dupa ce a trecut aceasta perioada de timp, cei doi ar trebui sa aiba o viata sexuala foarte activa si sa se cunoasca destul de bine pentru a face compromisurile necesare de dragul unui viitor impreuna. Tot in aceasta perioada, romantismul inca nu a murit sub presiunea vietii casnice.

Studiul a fost realizat de confetti.co.uk si site-ul de casatorii nu s-a sfiit sa se mandreasca cu rezultatele lor.

Citeste si:  Gelozia, bat-o vina!

„Cercetarea noastra dezvaluie momentul in care viata cuplurilor casatorite este absolut perfecta. La trei ani dupa ce s-au luat, totul pare sa mearga bine, inca se mai fac sa rada, inca se mai imbratiseaza in fata televizorului.” a declarat un purtator de cuvant pentru site.

Nu este prima oara cand auzim ca dragostea dureaza trei ani nu? Doar sa nu mai spuneti la nimeni ca poate o sa apara o specie noua de contracte prenuptiale. „Daca dupa trei ani ma urasti de moarte, e ok sa ceri un divort.” Asa cere stiinta…

Citeste si:  Ce strica o relatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.