Fantezii sexuale II

…continuare

4. Onorata audienta aproba?
In lumea noua a femeilor cu multa incredere in fortele proprii, nu este greu de ghicit ca unele din aceste femei isi doresc un public pentru sex. Se pare ca excitarea altora contribuie mult la acel sentiment de putere sexuala necesar atat femeilor cat si barbatilor. E ca si cum exista deja un fan club pe baza performantelor tale intr-un film erotic.

5. Supunere completa
Spre deosebire de fantezia dominarii partenerului, aici este vorba de supunerea completa a femeii la dorintele si instructiunile date de barbat. Sau chiar lupta cu acesta pana la un punct in care esti infranta si ii esti recunoascatoare pentru puterea de care da dovada. Oricare dintre aceste variante poate aduce noi senzatii in viata ta sexuala.

6. Menage a trois!
Ideea unei experiente sexuale cu alta femeie este foarte atragatoare, mai ales daca partenerul te priveste. Sondajele arata ca aceasta este printre putinele fantezii usor de acceptat in realitate pentru femei. Si de ce nu ? Poate fi incredibil de erotic sa atingi o piele catifelata si sa experimentezi senzatii pe care nu le-ai putea avea cu un barbat, mai ales dorinta din ochii lui cand abia asteapta sa fie chemat langa (in) voi.

Citeste si:  El nu voia nimic serios, ea nu l-a crezut

7. Cat ma costa?
Desi nici unei femei nu ii place sa fie facuta sa se simta ca o prostituata, multe femei isi doresc sa pretinda uneori ca sunt prostituate, un mic joc de roluri in imaginatie sau cu partenerul in care au incredere. Fantezia prostitutiei este chiar usor de realizat: el te agata intr-o masina frumoasa, ii oferi sex, esti platita si pleci mai departe. Nimic mai mult.

8. Nu e nevoie sa va certati, baieti!
Se stie ca majoritatea barbatilor sunt incantati de ideea de a fi in pat cu doua femei in acelasi timp, insa acelasi lucru isi doresc unoeri si femeile, doi barbati care sa o doreasca atat de mult incat sa fie de accord sa o imparta. Un barbat prefera sa fie singurul falus din camera, asa ca, daca ai ocazia unei astfel de experiente, nu o rata. Este sigur minunat sa te simti atat de dorita si sa fii complet acaparata de doua corpuri masculine.

Citeste si:  Puncte fierbinti pe corpul unui barbat III

9. Schimb de roluri
De departe cea mai comuna fantezie sexuala a unei femei este aceea de a fi barbatul pentru o noapte. Se pare ca femeile gasesc interesanta ideea si respectiv, senzatia de a penetra partenerul si de a fi in rolul cuceritorului de teritorii macar o data in viat, desigur cu acordul partenerului. Asta se poate realiza printr-un mic gadget numit penis aplicat, insa cel mai greu este sa convingi un barbat sa isi asume postura vulnerabila in care se afla femeile.

10. NU (te opri) !
Desi uneori greu de inteles de societate, exista printre femei fantezia unui act sexual care imita violul. Femeile vor sa fie supuse unui intreg arsenal de forta masculina care sa le oblige sa nu riposteze si chiar sa isi doreasca mai mult o penetrare fara cuvinte dulci sau preludiu. Chiar exista anumite senzatii tari si foarte tari intr-o astfel de experienta. Asta nu inseamna ca barbatului i se permite asa ceva fara acordul prealabil din partea doritoarei femme fatale !

Citeste si:  De ce ne inseala barbatii?

Dorinta sexuala se naste in creierul uman, astfel ca o imaginatie foarte activa inseamna ca esti gata de actiune chiar inainte ca ceva sa se intample. Unii oameni considera ca puterea imaginarului poate adauga noutate si varietate in viata sexuala “cuminte’ cu un partener stabil. Impartasirea fanteziilor poate fi la fel de riscanta pe cat poate fi eliberatoare. Discuta mai intai in linii generale cu partenerul tau si ulterior incearca sa abordezi subiectul cu grija.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.