Fa-o repede si bine!

Am dat intr-o revista frantuzeasca peste un articol care anunta aparitia unei carti numite „Kama Sutra pentru oamenii grabiti”.
Sunteti surprinse? Nu ar trebui din moment ce am parcurs deja un secol al vitezei si exista o cantitate enorma de informatii despre ce si cum sa facem cu eficienta maxima pentru atingerea nivelului de satisfactie dorit. Astfel suntem invatati cum sa atingem o pozitie sociala superioara in trei luni, cum sa ne pregatim mancarea in 3 minute si poate, daca vreau sa am un copil, cineva ma va invata si cum sa sar peste cele 9 luni de sarcina.

Preconizez ca in viitor va aparea si lucrarea „Sapte metode pentru a scapa de fericire”. (doar ocupa prea mult timp, nu?).

Revenind la articolul de la care pornisem, printre motivele care ar putea determina pe cineva sa cumpere o astfel de carte era mentionat faptul ca ofera idei acelora dintre noi care muncesc, sunt mereu pe fuga prinsi in ritmul/ rutina casa-birou-casa-birou. Adica, intre noi fie vorba, al acelora care nu prea au timp sa zaboveasca intre asternuturi. Stim cu toatele cum vine treaba asta cu cat de ocupate suntem, cat de plina ne e agenda, cate avem de facut intre luat copilul de la scoala si dus cainele la veterinar. Ajungem in punctul in care ne intrebam:”Hmm… parca mai aveam ceva de facut intre urmarirea unui talkshow si scoaterea caserolei din cuptorul de microunde… Aaa… daaa, sex! Trebuie sa fac sex si dupa aia putina bicicleta, asa e bine si sanatos”.

Citeste si:  Scuteste-l de detaliile frumusetii tale

Modul in care era impartita cartea pe capitole era si el dintre cele mai practice. Daca, de exemplu, azi, printr-un noroc dispun de una bucata interval de 30 de minute, deschid cartea la capitolul intitulat scurt si la obiect „30 de minute” si acolo mi se perinda in fata ochilor meniul de pozitii, ma rog, lucruri pe care le pot „performa” in 30 de minute.Trebuie insa precizat ca doar o lenesa si o inconstienta ca mine si-ar permite o jumatate de ora, celelalte capitole intitulandu-se 5, respectiv 15 minute. Pe langa asta, ne invata ce sa facem in bucatarie, intre felurile de mancare sau pe canapea, in pauzele publicitare.

Citeste si:  Olimpiada s-a terminat, cate prezevative ne raman?

In incheierea articolasului, mi se mai spunea ca astfel pot redeveni amanta pasionala care am fost odata. Ura!

Toate informatiile pe care le contine cartea presupun ca ar trebui sa ne faca viata mai frumoasa si, mai ales, mai „usoara”. Eu nu stiu insa cate dintre noi isi doresc asa ceva si perspectiva unei agende zilnice in care sa-ti notezi locul, data, modul unei partide de sex mi se pare infioratoare. Iar, daca ajungem sa ne dorim, este clar ceva in neregula, suntem pe cale de a ne dezumaniza. Prefer „complicatiile” rigiditatii unui manual, oricat de bineintentionat ar fi el. Cum sa va spun eu? E ca si cu vinul. Un vin bun nu se da peste cap si nici nu se bea de sete.

Citeste si:  Despre casatorie

Pot intelege ca femeile sa-si exprime clar si deschis nevoile, mai ales dupa secole de tacere, dupa secole in care vocea lor nu s-a auzit in dormitoare decat ca varianta de geamat. Nu pot insa ajunge sa simplific, sa reduc sexul la o dimensiune la care sa semene cu spalatul pe dinti sau cu pornitul masinii de tocat carne.

In concluzie, ma simt si vinovata pentru ca aseara am pierdut timpul prin pat. Este inacceptabil sa depasesc intervalul cu vreo 20 de minute. Sau erau 22? Plus ca am incurcat si locatiile, fir-ar sa fie! Trebuia sa se intample totul pe birou!
Ma duc… azi e luni, nu avem talkshow, in concluzie 32 de minute. Voi cum stati cu cronometrul?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.