Dezavantajele relatiei la distanta

Please select a featured image for your post

Pornind de la avantajele despre care am vorbit intr-un alt articol, am incercat sa vedem si care sunt dezavantajele unei relatii la distanta. Inca o data, voi, cei care traiti o astfel de relatie sunteti cei care puteti completa lista de dezvantaje sau puteti sa va bucurati vazand ca nu va regasiti in nici unul dintre ele. Desi comunicarea poate fi mai buna si mai frecventa in cazul relatiilor la distanta decat in cazul celorlalte, nu uitati ca omul are nevoie si tandrete, de atingeri, de prezenta fizica a persoanei iubite. Barbatii in mod deosebit, au nevoie sa vada, sa atinga, sa mangaie femeia iubita, pentru ca asta le trezeste cu adevarat simturile. Femeile, mai romantice din fire, nu simt atat nevoia de sex, cat nevoia de a se cuibari in bratele iubitului, sufera cand vad cupluri plimbandu-se de mana, simt nevoia de tandrete si protectie.
Citeste si:  Dorinta e un caine, e un sarpe
Desi ii povestesti toate intamplarile de peste zi la telefon, desi te sfatuieste in orice problema, ce te faci atunci cand ai nevoie de prezenta lui fizica pentru a te sustine in situatii de criza? Atunci cand nu va despart mii de kilometrii, se poate ca iubitul sa vina in cel mai scurt timp pentru a-ti fi alaturi. Cand insa distanta e mare si venirea lui depinde de mai multi factori (financiar, programarea drumului trebuie facuta din timp, etc), esti consemnata sa treci singura prin momentele mai putin placute. Indiferent cat ai fi de intelegatoare, absenta lui in momentele cheie va genera frustrari care in timp nu mai pot fi trecute cu vederea si la prima situatie de gen, vei rabufni urat. Acestea sunt cele mai frecvente motive de cearta in cuplurile la distanta.
Neincrederea cu siguranta nu va aparea la inceput de drum, pentru ca in acel caz, nici macar nu mai are rost sa va complicati cu o relatie la distanta. Dar incet incet, pe masura ce timpul trece si voi nu va vedeti, pe masura ce se creeaza un ritm de comunicare, orice schimbare a acestuia iti va da de banuit, indiferent cu cata incredere in iubitul tau te-ai inarmat la inceput. Daca trebuia sa va intalniti sa povestiti seara pe chat si nu a venit, primul gand este ca i s-a intamplat ceva. Cand insa iti spune ca a avut ceva de facut, suspiciunile incep sa isi faca loc intre voi.
Citeste si:  Mimarea orgasmului
Relatia la distanta nu poate dura la nesfarsit, indiferent cate planuri v-ati facut, aceasta este realitate. Mai devreme sau mai tarziu, unul dintre cei doi va trebui sa renunte la traiul in tara sau orasul respectiv, pentru a-si urma iubirea, ori astfel de hotarari nu sunt deloc usor de luat. Iti va fi cu atat mai greu sa renunti cu cat te afli in orasul natal, esti inconjurat de famile si de prieteni, ai un job bun. Va fi mai usor sa renunte cel care, de exemplu, a plecat la munca intr-un alt oras si renunta la job pentru a se intoarce acasa.
Citeste si:  Cochetarii si ceva mai mult de atat
Cand o relatie la distanta dureaza prea mult, e greu de recunoscut dar adevarul e ca ochii care nu se vad, tind sa se uite, asa ca va puteti trezi ca la reintalnire, sentimentele nu mai au aceeasi intensitate, ca va deranjeaza lucrurile marunte la care nu ati avut acces pana atunci. Momentul in care ajungi sa regreti ca ai ales sa ai o relatie la distanta este poate unul dintre cele mai neplacute dintre cele pe care ti le poate trezi o relatie la distanta.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.