De ce sa nu il cauti pe Google

Please select a featured image for your post

Internetul poate deveni de multe ori o pacoste. Ok, te ajuta sa gasesti informatii utile de tot felul atunci cand ai nevoie, ok, e mai rapid decat orice carte de telefon sau centralista de la numarul de informatii si da, google raspunde de obicei la orice intrebare. Insa te-ai gandit ca sunt unele lucruri despre care nu ar trebui sa il intrebi pe nenea Google? Ca de exemplu un research despre noul sau fostul tau iubit.

In cazul primului pentru a vedea ca cum sta cu viata online, ce site-rui frecventeaza si ce poti afla nou despre el. In cazul celui de-al doilea, ca sa vezi ce mai face, pe cine mai frecventeaza si mai ales orice informatii care te-ar face sa crezi ca se simte mizerabil dupa despartirea voastra. Totusi, nu cred ca e o idee chiar buna si asta din mai multe motive. Inainte sa ii scrii numele in casuta de search de la google si sa apesi enter, gandeste-te ca�

Citeste si:  Double date sau intalnire intre cupluri

Nu vei fi prea fericita de ce vei afla. Cum te-ai simti daca intrand pe contul de FaceBook al noului tau iubit ai vedea ca are ca si status �in a realtionshiop with� o femeie care nu esti tu? Dar daca urmarind pozele postate de fostul tau, cel de care tocmai te-ai despartit vezi ca poza cu noua lui iubita e datata cu 3 luni in urma, cand voi, oficial, erati inca un cuplu fericit? Cu siguranta nu ai fi prea fericita si ai toate sansele sa faci o criza de nervi absolut degeaba.

De ce? Pentru ca poate noul tau iubit isi verifica o data la 5 luni contuld e FaceBook si are acel status pur si simplu pentru ca nu a apucat sa il schimbe. Sau poate fostul tau iubit ar eun aparat rudimentar, caruia i se reseteaza mereu data si poza facuta ieri pare a fi facuta in 2005. Ideea e ca, urmarind postarile cuiva pe internet, pe un forum sau pe un blog si in general ceea ce vezi online, nu este o imagine reala a persoanei respective. Nu poti aduna informatii concrete de pe internet, poti sa aduni doar franturi pe care sa le potrivesti apoi ca si pe piesele unui puzzle, fara a sti daca e sau nu corect.

S-ar putea sa vada cu ce te ocupi. Doare pentru ca ai impresia ca te plimbi pe internet de una singura in puterea noptii si nimeni nu te poate depista, nu e chiar asa. Stii ca unele site-uri, cum ar fi Hi5 au o pagina pentru ultimii vizitatori, unde poti vedea cine ti-a vizitat profilul in ultimele 30 de zile? Nu ar da chiar bine sa vada asta fostul tau iubit, in fata caruia pretinzi ca l-ai uitat complet, nu? In plus, cu putina pricepere, un fost sau actual iubit cu valente de internaut, te poate depista in functie de IP sau clasa de IP. Chiar daca IP-ul tau de acasa nu e listat cu nume si adresa, in cazul institutiilor publice, cum ar facultatea pe care o frecventezi, va aparea numele si adresa, asa ca nu ii va fi greu nimanui sa puna totul cap la coada ca sa te depisteze.

Citeste si:  Cand iubesti doua femei, alege-o pe a doua

Nu te poti desprinde de trecut. Daca relatia voastra s-a incheiat si ati stabilit sa lasati totul in urma, ce rost are sa il mai cauti pe google? De ce vrei sa te chinui vazandu-l fericit in vacanta la mare in timp ce tu suferi singura acasa? Aceste impulsuri de a-l cauta pe internet, de a-l suna acasa sau pe mobil, chiar si cu numar ascuns, numai pentru a-i auzi vocea sunt perfect normale. Ne e greu sa renuntam la o prezenta cu care suntem obisnuite, insa prin faptul ca il cautam mereu nu vom putea sa ne vindecam niciodata sufletul.

Citeste si:  Ce-i face pe barbati fericiti

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.