Dating conform Cosmpolitan: Asa nu!

Please select a featured image for your post

Vremurile cand baietii care erau considerati „geeks” nu ar fi primit cata atentie ar fi meritat din partea femeilor, fiind intepeniti in the friend zone, s-au terminat demult. Din doua motive mari: 1. acei geeks au demonstrat ca pot face bani foarte multi si destul de repede (Mark Zuckeberg iti spune ceva?) si 2. in vremurile noastre oricine este un geek in privinta a ceva.

Dar Cosmopolitan se pare ca este o redactie ignoranta la aceste actualitati ale datingului. Pentru ca au scos un articol in care prezinta 7 motive pentru care un geek ar fi un prieten grozav, chiar daca in secret tu stii ca esti prea buna pentru el. In alte cuvinte, sa te intalnesti cu tocilarul clasei, pentru ca sigur te va trata ca pe o regina.

Citeste si:  Relatiile de refacere

Sunt putine lucruri care ma enerveaza mai mult decat astfel de articole. Autoarea articolului isi sfatuieste cititoarele pe de o parte sa se multumeasca cu cineva de care nu sunt atrase si pe de alta parte vorbeste de rau un segment al populatiei masculine destul de semnificativ, dar evident atat de disperat pentru atentie incat va face orice pentru ea.

Citeste si:  Intimitate


Filmul care sta la baza inspiratiei topului.

Din motivele pentru care sa te intalnesti cu un tocilar:
– sigur nu o sa-ti uite ziua de nastere pentru ca are o memorie asa de buna
– are foarte multi bani (ma indoiesc daca lucreaza la Tech Support si locuieste cu mama lui)
– fiind ciuca batailor in liceu sigur te va ajuta sa te razbuni pe sefa nasparlie de la servici
– nu o sa te insele niciodata pentru ca esti cea mai sexy femeie cu care a fost vreodata

Citeste si:  De ce e minciuna periculoasa in cuplu?

Motivele ca sa te intalnesti cu un geek toate indica acelasi lucru. Femeia Cosmopolitan este perfect dispusa sa renunte la pretentiile ei pentru un partener, atata vreme cat va fi lingusita intens pentru alegerea ei rezonabila.

Nu ar trebui niciodata sa incepi o relatie cu cineva pentru alt motiv decat ca il placi. Indiferent daca este peste tine, sub tine sau langa tine. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.