Cum traduci complimentele barbatilor ?

Please select a featured image for your post

Mereu se vorbeste despre diferentele dintre sexe atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. De multe ori, stand pe canapea si suitandu-ma la televizor impreuna cu fratele meu mai mare si prietenii lui, am impresia ca vorbim alta limba. Da, romaneste cu totii, insa undeva, intre femei i barbati s-a produs o ruptura. Barbatii au un mod ciudat de a fi diplomati si de a face complimente. Chiar daca poti fi sigura ca prietenilor lui le spune direct tot ce crede despre tine, iti iti va spune o varianta foarte soft, pe care nu stii cum sa o interpretezi si nici daca e de sarutat sau de palmuit.

„Esti dulce”. Vei auzi de multe ori un barbat spunandu-ti fie asta, fie ca ii esti simpatica. Nu e tocmai un compliment si o femeie in toata firea cu siguranta nu isi doreste sa auda asta din partea unui barbat. dulce e un bebelus, o ciocolata sau o pereche de papucei de casa, in nici un caz o femeie. Mai degraba decat un compliment e metoda ptin care iti spune ca te vede ca pe o sora, ca pe un copil, ca pe orice altceva decat o potentiala iubita.

Citeste si:  Cateva surprize pentru el

„Esti draguta”. Asta parca mai incepe sa aduca a compliment, nu? Oricum, a fi draguta e departe de a fi frumoasa, sa fim bine intelese. E mai degraba un fel de a-ti spune ca nu s-ar culca cu tine inca si nici nu ai potential de Angelina Jolie, insa exista sanse ca pe viitor sa va cuplati si sa iasa totul bine, mai ales daca personalitatea ta poate aduce un plus „draguteniei” tale.

„Esti sexy” Acum chiar ca vorbim de Angelina Jolie. Desi barbatii spun asta destul de des unei femei, se refera in gerenal la aspectul fizic si in traducere libera echivaleaza cu o invitatie la sex. Tocmai de aceea, nu toate femeile sunt incantate sa fie numite sexy de un barbat. E ca si cum ti-ar spune ca il atragi numai din punct de vedere fizic sau din prisma tinutei vestimentare pe care o ai in momentul respectiv. O femeie nu trebuie sa fie extraordinar de frumoasa sau inteligenta pentru a avea un bust generos si un posterior bombat si a fi numita sexy, nu?

Citeste si:  Aventura sau relatie serioasa

„Esti frumoasa”. Asta da! Acesta e compliementul pe care femeile isi doresc cel mai mult sa il auda si care din pacate iese destul de greu de pe buzele unui barbat. Foarte multe femei sunt catalogate de barbati ca fiind dragute, insa putine ajung la standardul de frumoase. O femeie frumoasa, in perceptia unui barbat, este cea care are aceste calitati din nastere, fara a fi nevoie de prea mlta stradanie, garderoba sau machiaj pentru a aratat asa. In plus, unei femei careia i se spune ca e frumoasa, intelege ca e vorba de mult mai mult decat numai aspectul fizic sau infatisarea intr-un anumit moment.

Citeste si:  Da-i papucii...decent!

„Esti hot”. Termenul de hot, imprumutat de la prietenii americani si folosit tot mai des de catre barbati pentru a descrie o femeie, inseamna in ochii lor o combinatie perfecta intre o femeie frumoasa, inteligenta si sexy. Insa nu e mereu asa. Hot sunt si iepurasii Playboy, despre care nu toti barbatii cred ca au si o personalitate interesanta.

„Esti superba”. Acesta este cu adevarat un compliment pe care il poti primi cu mandrie si poti chiar sa rosesti putin. In ochii unui barbat, femeia superba e frumoasa, inteligenta, draguta, simpatica, hot si sexy, cu alte cuvinte, e femeiea perfecta, fara a se stradui prea mult sa fie asa. Femeile care au primit acest compliment spun ca nu s-au simtit niciodata mai frumoase si mai apreciate decat atunci cand un barbat le-a numit perfecte.


Un comentariu
  1. interesant articol..cat de usor te lasi dusa dak unu iti zice esti dulce..si dupa 2 luni ajungeti ca fratii…si tu t gandesti in continuare la esti dulce:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.