Cum stii ca partenerul te inseala?

Please select a featured image for your post

De multe ori, femeile sunt atat de prinse in viata de familie, abia se impart intre job, responsabilitatile casnice si ingrijirea copiilor incat nu doar ca nu au timpul necesar pentru un moment de relaxare, ci nu mai au puterea sa analizeze comportamentul partenerului, sa realizeze ca nu li s-a mai facut un complimet de luni bune, ce sa mai vorbim de flori sau alte atentii. Trebuie sa deschizi ochii! Nu te lasa inselata, iata cateva semne ca sunteti mai mult de 2 intr-o barca. Se aranjeaza excesiv Pana mai ieri abia il convingeai sa mai poarte si camasi, nu doar tricouri si pantaloni lejeri. Acum, nu iese din casa fara a fi aranjat din cap pana in picioare, parfumat si cu freza impecabila. E la fel de cochet ca si la inceputul relatiei? Se poate, doar ca nu esti tu persoana vizata pentru a fi impresionata.
Citeste si:  De ce vorbesc barbatii despre alte femei
Evita intalnirile cu prietenii comuni sau familia ta E normal ca nu o sa se arunce singur in gura lupului. Poate ca fata de tine poate disimula, se poate preface sotul perfect, dar fata de prieteni si familie, il vor mustra remuscarile, nu se va simtiti in largului lui si asta ii afecteaza comportamentul. Iar daca tu nu vezi aceste schimbari, cineva din exterior se poate sa le vada.
Il deranjeaza lucrurile marunte Daca pana cum se credea ca femeile sunt cicalitoare, el le intrece pe toate! Iti atrage tot timpul atentia, chiar si la cele mai nesemnificative lucruri. Asta pentru a se simti mai putin vinovat pentru ca te insala si a arunca vina asupra ta, ca doar esti o imposibila.
Citeste si:  Cum supravietuim dupa o despartire?
A devenit subit balbait si i s-a slabit auzul Trebuie sa pui fiecare intrebare de doua ori pana auzi un raspuns pertinent, incat ai impresia ca nu aude bine? Sau fiecare raspuns incepe cu o balba? Acestea sunt modalitatile prin care el trage de timp, in speranta gasirii unui raspuns plauzibil. De cele mai multe ori, raspunsul la intrebari este urmat de o cearta in care esti acuzata ca esti posesiva, geloasa si ca il controlezi. Iti suna cunoscut? Lipseste foarte mult de acasa Si pana acum lucra pana tarziu si in timpul saptamanii abia apucati sa petreceti timp impreuna. Acum insa, merge la job si in weekend, este trimis si in delegatii, are o sumedenie de sedinte. La cat e de ocupat, ai zice ca a fost promovat. Insa nu este chiar asa. Chiar si micile placeri care ti se pareau ca fac parte din rutina voastre de cuplu nu le mai faceti impreuna. Ai incercat sa vorbesti cu colegii de serviciu, ei nu sufla nici o vorba, dar nu uita ca pana la urma, adevarul va iesi la iveala.
Citeste si:  Aptitudini necesare pentru o relatie sanatoasa
Nu mai faceti niciodata dragoste Acesta trebuia poate sa fie primul indiciul pe care l-am tratat, intrucat lipsa de interes fata de partenera pe care pana la un punct o adora, este unul dintre cele mai clare semne de infidelitate. Nu isi mai poate indrepta atentia spre tine, caci atentia si energia lui sunt canalizate pe o alta persoana. Desi tu incerci tot posibilul sa fii atragatoare, ai impresia ca totul trece pe langa el. E timpul sa te trezesti la realitate si sa incepi sa aflii despre ce este vorba.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.