Cum stii ca e indragostit de tine?

Please select a featured image for your post

Cand o relatie e la inceput, noi femeile tindem sa facem tot soiul de speculatii, care mai de care mai fanteziste si incercam sa citim in stele, in cafea si in bobi chiar, care sunt sentimentele partenerului fata de noi. Ei bine, desi comunicare eficienta intre parteneri ar trebui sa va alunge orice dubiu in privinta sentimentelor pe care partenerul le are pentru voi, comunicarea tinde sa scartaie uneori si iti e mult mai usor sa identifici din gesturile lui ceea ce simte. Si ce prilej mai bun pentru a-i citi gesturile decat un moment de maxima intimitate intre voi: atunci cand faceti sex! Iti spune deschis tot ce doreste Iata un adevarat succes in ceea ce priveste relatia voastre de cuplu! Desi e greu de crezut, multor barbati le vine greu sa comunice deschis cu partenera in timpul actului sexual, mai ales atunci cand nu ii leaga sentimente puternice. De aceea, faptul ca iubitul tau iti cere ceva neasteptat, iti propune sa faceti ceva nou sau pur si simplu este foarte atent cu tine si te intreaba ce dorinte deosebite ai, asta denota ca are incredere in tine, ca tine destul de mult la tine incat sa ii pese de ceea ce simti cand esti cu el in pat si mai ales are increderea ca poate sa iti spuna orice, tu il vei intelege.
Increderea manifestata in pat se intinde si dincolo de cerceaf, poti fi sigura de asta. Atunci cand iti poate vorbi deschis depre fanteziile lui si te doreste partenera lui in implinirea lor, asta nu poate insemna decat ca sentimentele pentru tine sunt puternice si da, astfel poti sa stii ca e indragostit de tine.
Citeste si:  Cum sa-i spui ca-l iubesti
Atentie insa, este de preferat ca aceasta imbunatatire a comunicarii sexuale sa vina in timp, pe masura ce va cunoasteti mai bine si sentimentele dintre voi devin tot mai puternice. Daca de la prima partida de sex impreuna iti cere tot felul de excentricitati, asta nu inseamna ca e neaparat indragostit de tine si are o incredere deosebita in relatia voastra, ci mai degraba ca acesta este stilul lui de a fi si nu tine in mod deosebit de persoana ta.
Citeste si:  Intimitatea in cuplu I
Uita-te in ochii mei! Era candva la moda un cantec de petrecere ce zicea „uita-te in ochii mei si jura-mi iubire!” si se pare ca asa este! Un barbat care se uita in ochii iubitei sale atunci cand fac dragoste, se pare ca este un barbat indragostit. De ce? Pentru ca un barbat care urmareste doar o relatie fizica si partida de sex reusita, nu este interesat sa te priveasca in ochi, sa te soarba din priviri sau sa faca orice alt contact cu tine in afara de cel sexual.
Citeste si:  Aventura de o noapte
Barbatii axati doar pe sex, vor fi mai degraba concentratii pe sanii tai decat pe ochi. Insa un barbat indragostit, cauta sa te simta aproape, sa te simta a lui si face asta uitandu-se in ochii tai. Nu te astepta la un contact vizual permanent, intrucat nici cel mai indragostit barbat nu iti va garanta asta. Poti insa sa fii fericita – chiar si cateva secunde de contact vizual in timpul actului sexual inseamna ca are sentimente fata de tine!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.