Concursul American Apparel s-a terminat

Please select a featured image for your post

Pentru ca sigur ai pierdut multe nopti gandindu-te la treaba asta, am zis sa te anuntam ca acel concurs American Apparel care cauta cel mai frumos posterior din lume s-a terminat. Sa curga sampania pentru picoarele fecioarele zicem noi.

Castigatoarea este o fata din Santo Domingo ce si-a ales in mod foarte corespunzator nick-ul de Boom Boom. Domnisoara a strans aproape 500.000 de vizualizari ale pozei sale si 5644 de voturi. A castigat concursul cu nota de 4,14 dintr-un maxim de 5 si a invins alte 1368 domnisoare care s-au inscris pentru acelasi premiu prestigios. Titlul de cel mai frumos fund din lume.

Citeste si:  Porno cool, trendy, chic

American Apparel nu ofera alte detalii in legatura cu ce se va intampla cu castigatoare acum ca a fost selectata, dar ar fi prea frumos sa ne gandim ca va ajunge un supermodel supercelebru? Salvata dintr-o viata mediocra de gene bune si o pereche de boxeri verzi din bumbac?

Totusi, it really is a nice ass. Nu bag mana in foc ca poza nu a fost oarecum modificata pe photoshop. Dar daca ai vreodata nevoie sa hipnotizezi un barbat, nu trebuie decat sa iei poza asta si sa i-o fluturi prin fata ochilor vreo cateva minute.

Citeste si:  Cum sa nu o iubesti?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.