Ce isi doresc barbatii ?

Please select a featured image for your post

O intrebare pe care si-o pun nu doar femeile contemporane, ci a fost subiectul multor debateri feminine de-a lungul timpului. Dorintele barbatiilor variaza in functie de varsta, de mediul in care au crescut, de imaginea pe care si-au creeat-o asupra femeii de-a lungul timpului, de influenta pe care cei din jur o manifesta asupra lor. De obicei, barbatii tineri, intre 20-35 de ani, isi doresc ca iubitele lor sa fie frumoase, sa arate foarte bine, incepand cu o coafura perfecta si o pedichiura ca la carte. Pentru multi dintre ei, femeia cu care se afiseaza in public trebuie sa impresioneze si sa atraga priviri. Abia mai apoi apare nevoia de a a avea alaturi o femeie cu un caracter placut, gospodina sau cu alte calitati decat cele fizice. In cazul tinerilor, este dificil din start sa inceapa o relatie daca personala aleasa nu are trasaturi fizice cel putin placute.
Citeste si:  Prima intalnire cu prietenii lui
In cazul barbatilor trecuti de prima tinerete, aspectul fizic ocupa automat un loc secund. Astfel de barbati isi doresc ca femeia sa fie un adevarat camarad, un prieten si o prezenta placuta, cu simt al urmorului si sarm, chiar daca este mai putin frumoasa. In ceea ce priveste casatoria, parerile barbatilor sunt impartite: unii isi doresc, fiind obisnuiti cu modelul matern, ca sotia lor sa fie in primul rand o buna gospodina, sa se ocupe de casa si de copii.
Chiar daca pare greu de crezut ca in timpurile moderne pe care le traim barbatii inca isi doresc o femeie care sa stea „la cratita”, astfel de barbati inca exista. Ei isi doresc ca sotia sa ii astepte cu mancarea pe masa cand vin de la servici, copiii sa aiba temele facute si hainele sa fie calcate la dunga. Nu zice nimeni ca femeia nu trebuie sa acopere intr-o oarcare masura si partea aceasta, dar in nici un caz, nici o femeie nu merita sa fie condamnata la cratita. Aceasta conceptie a barbatilor este legata in primul rand de statutul lor social si de nivelul de educatie si sper ca astfel de atitudini sunt mai mult valabile in mediul rural.
Citeste si:  Cum stii ca el e alesul
Barbatii „ideali” isi doresc de la o casnicie in primul rand un tovaras de viata, cu care sa se poata sfatui in legatura cu orice, caruia ii poate destainui cele mai intime ganduri, alaturi de care sa isi dezvolte firea interioara si cu care sa comunice cat mai eficient. Barbatii isi doresc o femeie care sa fi cate putin din toate: frumusica, nu neaparat o diva, simpatica si glumeata sau cel putin sa guste glumele lui, sa ii impartaseasca gandurile si aspiratiile de viitor. Chiar daca initial barbatii isi doresc ca femeia sa fie in primul rand frumoasa, cu timpul incep sa caute si alte calitati, realizand ca acolo unde nu exista comuincare, intelegere si potrivire din toate punctele de vedere, frumusetea paleste incetul cu incetul.
Citeste si:  De ce ne plac baietii rai?
Ce isi doresc barbatii de la o relatie, chiar daca nu e vorba de casatorie? Isi doresc sa exista o legatura intima intre ei si partenera, nu din punct de vedere sexual ci o comuniune intima, care sa faca cuplul lor o adevarata „echipa”, legata de motive pe care cei din jur nu au cum sa le inteleaga. In cazul in care credeati ca barbatii isi doresc doar femei frumoase si sex, acest lucru este valabil pana la un punct, insa acest gen de relatii au o foarte mare probabilitate sa se stinga in timp, la fel de furtunos cum au aparut.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.