Ce cred barbatii despre punctul G

Doar unele femei pot avea orgasm in punctul G
Desi unii sexologi infirma existenta unui punct G, adevarul anatomic este ca toate femeile au un burete uretral, locul in care se pretinde a fi punctul G. Singura problema este ca nu toate femeile raspund in acelasi mod stimularii punctului G. Pe cand unele femei experimenteaza orgasme intense, altele nu le simt la aceeasi intensitate.

Citeste si:  Partida de sex ideala: ingrediente visate, imaginate si povestite

Punctul G e dificil de gasit si astfel nu poti induce orgasmul generat de faimosul punct G
Daca barbatul nu isi da silinta sa caute punctul G inseamna ca este complet dezinteresat sa satisfaca femeia de langa el. S-ar putea sa dureze ceva procesul de localizare a punctului G, insa in final merita tot efortul depus. Pana la urma, el e cel care isi doreste sa-si vada partenera gemand de placere.

Citeste si:  Despre relatii si iubire, Aurora Liiceanu

Daca punctul G e stimulat atunci femeia va avea automat un orgasm
Doar una din cinci femei ajunge la orgasm daca li se stimuleaza punctul G. Asadar, prin simpla localizare a punctului G nu inseamna ca poti induce orgasmul, e nevoie de presiune constanta si stimulare directa.

Daca nu esti bun la pat nu poti oferi partenerei orgasm vaginal
Nu trebuie sa ai experienta unui loverboy sa fii capabil sa localizezi punctul G. De indata ce vei studia vaginul unei femei indeaproape, vei gasi cu usurinta zona erogena responsabila de senzatiile puternice si, cu o stimulare dibace, poti oferi partenerei un orgasm vaginal incredibil.

Citeste si:  Sex anal: cum poate deveni o experienta extrem de placuta

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.