Ce NU trebuie sa faci niciodata in timpul unei partide de sex oral

De cele mai multe ori, barbatii nu sunt extrem de pretentiosi atunci cand fac dragoste, sub orice forma. Totusi, cand vine vorba de sex oral , exista cateva obiceiuri proaste care pot transforma un moment de maxima placere intr-un cosmar. Pentru a preveni aceste esecuri, este bine sa tii cont de cateva sfaturi:

– Nu il zgaria cu dintii. Daca nu ai o gura de proportii de invidiat, este destul de greu sa nu-l atingi sau, si mai rau, sa nu-l musti in timpul unei partide. Cea mai simpla tehnica este sa-ti acoperi dintii cu buzele sau, pentru cele cu oarecare experienta, de a crea un vacuum intre penis si bolta palatina.

Citeste si:  Sexul in casnicie

– Nu te grabi. Majoritatea femeilor au senzatia ca, daca in timp ce isi satisfac oral partenerul, urgenteaza manevrele, el va termina mai repede, deci va fi mai fericit. Sunt doua probleme aici: pe de o parte, este posibil ca ritmul sa fie atat de rapid incat sa-l ranesti, ceea ce ar fi, evident, un dezastru, pe de alta, este adevarat, poate ajunge la orgasm in cateva minute, insa mai degraba mecanic decat pentru ca a simtit o placere deosebita.

Citeste si:  Pastele in Israel

– Nu te aventura prea tare cand vine vorba de testicule. Acestea sunt, este adevarat, foarte erogene, insa trebuie atinse extrem de delicat, altfel riscand ca, in loc sa se simta in al noualea cer, sa simta dureri inimaginabile.

– Nu face sex oral pe uscat. Inainte de a-i introduce penisul in gura, fii sigura ca esti destul de umeda si bine lubrifiata cu saliva. Altfel, te vei chinui degeaba, ba mai mult, este posibil sa-l si ranesti, din cauza frecusurilor inerente.

– Nu te ineca. Daca nu esti inca pregatita sa faci deep throat, nu incerca din prima, ci in timp. Pentru unii barbati, poate fi excitant sa-si „sufoce” partenera cu propriul penis; pentru cei mai multi, insa, nu este chiar o placere sa se intrerupa din actul de dragoste pentru ca tu sa tusesti mai cu spor.

Citeste si:  Ce priviti, prima oara, la un barbat?

– Nu scuipa. Daca a ejaculat in gura ta, desi tu nu suporti asta, ai face totusi bine sa te resemnezi. Mai bine il certi dupa si ii explici ca nu iti place senzatia si gustul decat sa ii scuipi scarbita sperma. Total turn-off.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.