Cand trebuie sa tii relatia secreta

Please select a featured image for your post

Stiu, atunci cand esti indragostita ai vrea sa le spui tuturor despre relatia ta, sa le faci cunostinta cu noul tau iubit si sa va afisati peste tot impreuna. Daca in unele cazuri te-am incuraja chiar sa faci asta, pentru ca este o dovada ca esti implicata in relatie si iti doresti sa fie una serioasa, sunt cazuri in care e mai bine sa nu spui nimanui despre relatia ta, indiferent cat ar fi ea de incitanta. In unele situatii, reactia celor din jur s-ar putea sa nu fie atat de favorabila si sa va influenteze negativ relatia sau chiar sa o rupa. Iata cateva din situatiile in care e indicat sa tii noua ta relatie secreta. Ceri mereu aprobarea familiei. In general, se aplica femeilor care sunt obisnuite, inca din adolescenta, sa le ceara acordul parintilor in legatura cu toate aspectele vietii lor, inclusiv relatiile cu barbatii. Daca esti in situatai asta, stii deja care sunt asteptarile parinitlor tai cu privire la prototipul barbatului ideal pe care l-au construit pentru tine, nu? Si stii foarte bine ca boul tau iubit nu se include in acest prototip. Daca le spui parintilor se ajunge la un scandal monstruos, dar daca nu le spui, te poti bucura linistita de noua ta relatie si iti poti acorda un ragaz pentru a vedea in ce masura are sanse sa devina o relatie serioasa sau este pur si implu o aventura de moment. Nu are rost sa iti confrunti parintii pentru o relatie trecatoare, insa daca lucrurile intre voi devin seriose, e timpul sa scoti relatie din categoria top secret.
Citeste si:  Sexperta: inima mea e imensa. Incap doi, incap mai multi!
Grupul tau de prieteni si influenta lui negativa. De cele mai multe ori, prietenele si prietenii sunt o binecuvantare, sunt cei care iti sunt aproape mereu si cu care te simti cel mai bine. Vine un moment insa cand o simpla prietenie nu este de ajuns si ai nevoie de un iubit. Daca stii ca prietenele sau prietenii tai nu ar primi bine vestea, ca s-ar purta urat, ar face glume nepotrivte sau l-ar face pe iubitul tau sa se simta prost pentru ca inca nu stie totul despre tine si nu prinde toate glumele voastre exclusiviste, poate e mai bine sa tii relatia secreta fata de prietenii tai, macar pentru un timp. Indiferent cat de buni prieteni sunteti, nu trebuie sa se amestece in relatiile tale amoroase. Da-le un ragaz si obisnuieste-i incet cu ideea ca ai putea avea pe cineva si abia apoi fa-le cunostinta cu noul tau iubit.
Sunteti colegi la job. In general, companiile au o politica foarte stricta legata de relatiile incepute la loculd e munca si se poate lasa cu desfacerea contractului de munca pentru unul sau pentru ambii parteneri. Inainte de a face publica relatia cu colegul tau de birou, afla care este pozitia companiei fata de o astfel de situatie, cum sunt tolerate relatiile la locul de munca si mai ales convinge-te ca e vorba de o relatie serioasa si nu o idila de moment. Chiar merita sa iti risti locul de munca pentru simplul fapt ca nu ai putut tine un secret? Pastrati o atitudine profesionala la locul de munca, nu va atingeti si nu va sarutati in public, mergeti si plecati de la birou separat, nu iesiti impreuna in pauza de pranz decat insotiti de algi colegi, pentru a nu ridica suspiciuni.
Citeste si:  Azi doboram mituri
Tocmai ai incheiat o alta relatie. Daca abia ce ai iesit dintr-o relatie de lunga durata, e mai bine sa nu te aventurezi intr-o alta relatie amoroasa imediat, sau daca o faci, sa nu o faci publica. Toata lumea, incepand de la parinti, prieteni si incheind cu fostul tau iubit vor fi de parere ca ai inceput relatia pur si simplu pentru a-ti fi mai usor sa treci peste despartire. Mai mult decat atat, ai toate sansele sa isi impartaseasca parerea si noului tau partener, care nu se va simti tocmai palcut.

Citeste si:  26 Septembrie - Ziua Internationala a Contraceptiei
4 Comentarii
  1. Da sunt de acod cand ai iesit dintr-o relatie care s-a terminat e mai bine sa tii o noua relatie numai pentru tine pentru a nu suferi din nou , sa o tii secreta pana prinde contur aceea relatie

  2. Depinde cat ai suferit in relatia trecuta nu sunt de acord cu o relatie tinuta ascunsa partenerul ar putea considera ca pentru tine nu e o relatie serioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.