Buchete de mireasa din trandafiri rosii

Buchetul din trandafiri rosii a fost dintotdeauna alegerea numarul unu a mireselor. Desi au o groaza de spini, trandafirii rosii se afla in topul preferintelor mireselor datorita semnificatiei pe care o poarta aceasta floare superba: iubire vesnica si amor pasional. Doua atribute care marcheaza dorintele fiecarei femei care se marita cu barbatul visurilor ei.
Orice specie de trandafiri poate fi folosita pentru un buchet de mireasa , dar cele mai cunoscute sunt: Avantgarde, Black Baccara, Milano, Sweet Akito, Aqua, Avalanche si Bianca.

Citeste si:  Orgasmul si tirania falsei normalitati

Buchetul de mireasa din trandafiri rosii cu alte flori precum crinii sau baby’s breath e alegerea perfecta pentru un look traditional. O combinatie neasteptata de flori insa, te va ajuta sa abordezi un look diferit. Bujori, hortensii, dalii, orhidee, lalele sau flori salbatice alaturate unor trandafiri de un rosu aprins te vor face cu totul mai speciala. Nu ignora mugurii de flori care pot fi adaugati pentru o nota aparte. Ba mai mult, accentueaza frumosul buchet de mireasa cu panglici, verdeata, frunze de vita de vie, fructe de padure sau chiar iedera.

Citeste si:  Sexperta: analingus, sex la adolescenti si apetit nul

foto

Un buchet de nunta la mare cautare este cel cu trandafiri rosii si roz alaturi de cale.

foto

Daca vrei sa obtii un efect deosebit, floristul te poate ajuta sa dea un pic de textura buchetului prin folosirea mai multor nuante de rosu. In acest buchet putem admira trandafiri Baccara, trandafiri Black Magic, trandafiri Freedom si cale de culoare burgundy.

Citeste si:  Declaratie de iubire

foto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.