Beautifulpeople.com nu tolereaza kilogramele in plus

Please select a featured image for your post

Beautifulpeople.com este un site de dating de nisa. Probabil cea mai enervanta nisa din cate exista. Oameni atragatori. Sa facem abstractie de faptul ca oamenii frumosi si atragatori nu ar trebui sa AIBA nevoie de un site de dating sa-i ajute sa-si gaseasca un partener.

Ne concentram atentia asupra unei stiri amuzante referitoare la acest site. Recent, au fost sterse 5000 de profile ale unor membri care si-au actualizat pozele. In urma sarbatorilor, acesti membri(soc si stupoare!) s-au ingrasat cu cateva kilograme. Prin urmare proprietarii site-ului au luat hotararea sa-i dea afara din retea.

Citeste si:  Stiai ca: 10 lucruri interesante despre organele sexuale

Actiunea drastica insa a fost luata ca urmare a apelurilor din partea altor membri. Acestia i-au parat pe semenii lor pentru ca „au decazut” dupa ce s-au indopat de sarbatori. Membrii care au fost dati afara au primit un email in care sunt sfatuiti sa reaplice pentru un membership pe site, dupa ce ajung sa arate din nou „bine”.

Citeste si:  Strategii de negociere in cuplu

„Bineinteles ca ne pare rau atunci cand pierdem un membru”, a zis Robert Hintze, fondatorul site-ului. „Dar totusi, toti membrii nostri au un standard foarte inalt de frumusete care trebuie respectat. Daca lasam grasanii sa misune pe site, asta este o amenintare serioasa la adresa conceptului de baza al comunitatii”

Avand in vedere ca nici unul dintre acesti membri nu a depus plangere sau nu a dat in judecata site-ul (eu asa as face!), ceva imi spune ca de fapt stirea a fost fabricata de masina de pr a BeautifulPeople.com. Cu toate acestea, nu ne putem abtine sa nu-l injuram in gand pe domnul Robert Hintze, al carui paradis virtual ar putea fi distrus de prezenta unor fete cu forme rubenesti.

Citeste si:  Ele consuma filme porno. Voi?

Oare el cat de bine arata?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.