Aventura de o noapte

Please select a featured image for your post

Daca vara nu este anotimpul propice pentru aventurile de o noapte, atunci nu stiu zau care este! Doar nu degeaba a fost inventata vorba din popor – „iubirea de-o vara!”. De ce vara? Penru ca vara mergi in vacante, in locuri exotice, departe de casa, unde mai nimeni nu te cunoaste si unde poti sa frau liber oricarei fantezii. Acolo te simti libera si stii sigura ca iti e foarte usor sa pastrezi secreta aventura de la mare – „ce se intampla la mare ramane la mare!” Cat despre barbatul cu care ai aventura de o noapte, totul este foarte simplu – nu ai nici o obligatie fata de el, nu trebuie sa ii dai socoteala pentru nimic, nu trebuie sa stie foarte multe despre tine si nici tu despre el, nu trebuie sa ii lasi numere de telefon sau sa ii scrii scrisori siropoase la intoarcerea acasa. Totul este foarte simplu.
Citeste si:  Frica de intimitate
Scenariul aventurii de o noapte, intr-o noapte de vara, este cam acelasi indiferent de locatie: l-ai vazut, cel mai probabil intr-un club, ati baut un suc impreuna, abia daca stii cum il cheama dar e clar ca e frumos tare, parasiti clubul impreuna, va plimbati pe plaja si restul e istorie. Aventura de o noapte nu implica prea multe sentimente, este vorba in primul rand de atractia fizica si de faptul ca, de comun acord, ati hotarat sa traiti momentul.
Nu oricine este capabil sa aiba o aventura de o noapte, intrucat multi dintre noi avem o constiinta mult prea alerta, care intra in actiune imediat ce simte „pericolul”. Daca stii de la bun inceput ca esti o persoana cu prejudecati si stii ca te vi simti mizerabil a doua zi, mai bine renunta din start la idee! Daca insa consideri ca o asemenea sansa nu trebuie ratata, profita la maxim si mai ales nu uita regulile de baza ale unei astfel de aventuri: fara numere de telefon, fara nume de familie, fara dezvaluiri personale si mai ales fara replica de genul „sper san e mai vedem”.
Citeste si:  De ce nu comunica barbatii
E de preferat ca aventurile de o noapte sa se intample intre persoane care nu s-au cunoscut pana in seara cu pricina, pentru ca astfel va fi mult mai simplu sa va detasati apoi de experienta traita si sa ramaneti doar cu o amintire placuta. De aceea nu sunt indicate aventurile de o noapte intre colegi de serviciu, prieteni care se vad foarte des etc. De ce? Pentru ca vei ajunge cu siguranta ca de fiecare data cand te vezi fata in fata cu aventura ta de o noapte sa iti pui intebari de genul „oare ce crede despre mine? Oare a spus la toata lumea care am cunoaste ca i-am cedat din prima noapte etc”. Asa ca incearca sa te scutesti de trairea unei astfel de situatii neplacute.
Citeste si:  Casatorie in aer
Situatia este insa cu dublu tais, pentru ca multe relatii frumoase si iubiri pasionale s-au nascut dintr-o aventura de o noapte care totusi s-a sfarsit cu un „pot sa te sun?”. In plus, de multe ori cand este vorba de o aventura de o noapte intre doi amici, relatia poate avansa foarte frumos, aventura fiind pentru amandoi o revelatie in ceea ce priveste sentimentele dintre ei… sau, nu? Nu uita cel mai important lucru: aventura de o noapte necesita protectie MAXIMA, deci NU UITA DE PREZERVATIV!


Un comentariu
  1. Nu-mi plac aventurile de-o noapte, pot exista consecinte, ma pot „lipi” prea mult de persoana respectiva ca a2a zi ca constat ca deja a”fugit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.