Accentul Irlandez – Cel mai sexy din lume!

Please select a featured image for your post

Suntem bombardate zilnic de aceleasi filme si seriale americane cu engleza lor de balta. Prin urmare cand auzim un barbat cu un accent sesizabil, dintr-o data suntem mai atente.

Daca asta este pentru noi, iti dai seama cum se simt americancele. Pentru ele un accent este echivalentul unui CEC in alb la partide de sex. Dar care este cel mai sexy accent in limba engleza din lume? Aparent, in mod oficial, este cel Irlandez.

Citeste si:  Fii managerul casniciei

Astfel au votat peste 5000 de femei din lumea intreaga intr-un sondaj online. Conform rezultatelor, iata in ordine descreascatoare cele mai sexy 10 accente din lume!

1 Irlandez
2 Italian
3 Scotian
4 Francez
5 Australian
6 Englezesc
7 Suedez
8 Spaniol
9 Galez
10 American

Sincer, mie accentele irlandez si scotian mi se pare aproape comice uneori. Cand e vorba de un Ewan McGreggor care nu are un accent asa de pronuntat, pot sa vad sex appeal-ul.

Citeste si:  Sexperta va raspunde 3

Prefer accentul clasic englezesc, oricarei alte variatiuni. Pentru ca asa a vrut Dumnezeu sa fie limba asta vorbit. Nu ma parati irlandezilor ca poate ma rapeste IRA de acasa. In schimb, accentele spaniol, italian si francez sunt intotdeauna placute urechiusilor mele, doar pentru ca au branduri asa puternice in spatele lor, de latino loveri.

Citeste si:  Vacanta de Pasti in Antalya

Acestea fiind spuse, care este dupa parerea ta cel mai sexy accent romanesc? Am cunoscut multi moldoveni sexy la viata mea, dar parca si mai atragator este accentul ardelenesc. No, daca-i musai apai ii musai!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.