fbpx

6 idei preconcepute despre sex

Cu toate mijloacele de informare, cu toate milioanele de materiale scrise despre sex, prejudecatile sunt microbi care mor greu, pare-se. Ce bine ar fi daca am avea un buton de restart al modului in care gandim, sa ne curatam folderele cu un simplu click. Am fi cu mult mai fericiti. Modul in care ne gandim sexualitatea este, in continuare, maculat de idei preconcepute. Propun sa le demolam pe cele mai cunoscute dintre ele, care ne si viziteaza de cele mai multe ori.

Citeste si:  Fata in fata cu ex-ul

1. Punctul G este poarta spre placeri istovitoare
Ar fi bine sa fie asa. In realitate insa, doar pentru 10 la suta dintre femei stimularea lui se poate dovedi agreabila. Asa ca, si dupa ce am explorat si am explorat si l-am gasit (desi departe nu e, abia la 3-4 centimetri de la intrarea in vagin), s-ar putea dovedi ca ale noastre cautari au fost in zadar si ca, in afara de faptul ca am constatat ca suntem anatomic vorbind integre, mare castig n-am aflat. Ce ne ramane? Se pare ca orgasmul rezultat in urma stimularii externe, nu da gres niciodata.

Citeste si:  Sedinte la psiholog

2. Marimea conteaza
De asta s-a tot discutat, insa cumva in abstract. Ganditi-va care este functia primordiala a penisului cand vine vorba de sex: aceea de a penetra un vagin. Cat este de mare vaginul? (pentru ca numai in comparatie cu el, asteptarile au vreun sens). Cam 8-12 cm in sectiune. Acum, sincera sa fiu, trebuie sa fiti tare ghinioniste ca sa nu gasiti un penis de 12 cm in erectie. Sa nu uitam nici ca punctul G e la 4 cm, deci nu-ti trebuie chiar un anaconda ca sa ajungi la el. Si nici ca cealalta zona erogena, principala, si anume clitorisul, nu are nevoie de un penis pentru stimulare, ci de maini sau de gura, penisul intervenind numai ocazional, iar lungimea lui avand relevanta 0.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.