5 probleme ale cuplurilor la inceput de drum, care nu trebuiesc ignorate

E foarte greu sa ne gandim la inceputul unei relatii la probleme. Si totusi daca suntem un pic cu picioarele pe pamant vom observa anumite diferente de viziune, de comportament intre noi si noul iubit. Intrebarea care se pune este daca dupa ce ne trece „vraja” putem sa traim cu aceste diferente sau nu?  Si mai trebuie sa stim un lucru, la inceput toata lumea afiseaza un comportament mai bun, care  cu timpul se va inrautati. Iată câteva probleme care se vor agrava în timp si care pot da multe batai de cap, cuplurilor:

Citeste si:  Locuri inedite pentru sex

Lipsa chimiei sexuale. Dacă nu sunteti compatibili din punct de vedere sexual, cu siguranta puteti lucra la acest lucru prin comunicare si experimentare. Dar acest lucru nu se intampla intotdeauna. Unii experti sunt de parere ca „ daca artificiile nu exista la inceputului unei relatii, in asa zisa „luna de miere”, chimia cuplului va merge de obicei in jos.”

Citeste si:  Gunoiul nedus – picatura care a ucis amorul

Personalitati total opuse. Desi se spune ca „extremele se atrag” nu este o idee buna sa fortati o relatie cu cineva care este total opusul vostru. Daca nu exista un teren comun, probabil la un moment dat  cuplul va ajunge la vieti separate.

O personalitate solicitanta si care doreste sa detina autocontrolul. Expertii sunt de parere ca acest gen de personalitate ar trebui sa ne dea foarte mult de gandit. Daca vedeti ca noul partener va umbla prin lucruri, telefoane, calculatoare..va urmareste..chiar daca isi „scuza acest tip de comportament” prin faptul ca este indragostit si va iubeste, aceste caracteristici de comportament nu numai ca se vor inrautati, ci si ar putea … sa fiti in prezenta unui comportament  abuziv, pe viitor.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.