3 pozitii sexuale pentru stimularea punctului G

Punctul G, aceasta zona erogena misterioasa inlauntrul vaginului, a fost descoperit de medicul german Ernst Grafenberg in 1940. Acesta e localizat in interiorul vaginului, in spatele osului pubian, are forma unui bob de fasole si marimea unei monede de 1 Euro. Cu cat femeia devine mai excitata, cu atat punctul G se umfla si se mareste in dimensiuni, putand fi simtit la atingere. Astfel, cu o stimulare suficienta si eficienta, zona punctului G devine foarte sensibila si poate provoca un orgasm profund.

Citeste si:  Dorinta: marul otravit din sanul molatec al cuplului

Toate pozitiile sexuale in care femeia sta deasupra stimuleaza punctul G din moment ce femeia detine controlul si are puterea sa ghideze penisul spre destinatie. Pozitia in care partenerul sta jos cu picioarele incrucisate asigura placere maxima. Aseaza-te in poala iubitului tau, intinde-ti picioarele pe langa el si patrunde-I usor penisul . Pune-l sa te tina de solduri si lasa-te cat mai mult pe spate. Aceasta pozitie ii permite sa penetreze peretele frontal al vaginului, stimulandu-ti la maxim punctul G si provocand senzatii intense. Poti avea parte de multiple orgasme daca stii cum sa-ti indrumi partenerul!

Citeste si:  Cand chiria ne tine impreuna

Asa numita „doggy style” este de asemenea o pozitie buna pentru stimularea punctului G desi nu in aceeasi masura ca femeia „on top”. Vaginul este inclinat in asa fel incat penisul intra in vagin la unghiul optim pentru a ajunge la punctul G. Impunsaturile ritmice ale partenerului vor stimula extrem de mult zona punctului G. Mai mult, ii poti conduce mana catre clitoris pentru a intensifica si mai mult placerea!

Citeste si:  Dragostea, e un "job full time"

Pozitia lingurita e o alta pozitie sexuala care favorizeaza stimularea punctului G. Stai intinsa pe o parte cu spatele la partenerul tau si lasa-l sa te patrunda. Daca stati amandoi cu genunchii indoiti, punctul G va fi intens stimulat iar senzatiile tari se vor amplifica!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.