3 motive sa faci sex

Please select a featured image for your post

Acum fie vorba intre noi, nu cred ca avem nevoie de motive speciale ca sa facem sex, dar sunt unele momente in cuplu in care pasiunea nu moare, dar scade in intensitate si printre grijile zilnice si un car de probleme, e mai greu sa ne gasim „motivatia” necesara ca sa facem sex cu partenerul pe care pana ieri il mancam efectiv din priviri. In acele momente de cumpana, adu-ti aminte ca exista o sumedenie de motive sa faci sex, noi iti oferim doar 3 dintre ele. Iti faci partenerul sa se simta iubit Barbatii nu sunt atat de darnici cand e vorba de comunicare si nici nu isi exprima dragostea atat de usor ca si femeiele. Unei femei ii este mai usor sa isi exprime sentimentele in cuvinte, sa isi verbalizeze trairile si considera ca partenerul considera un „te iubesc” ca fiind de ajuns. Insa barbatii, datorita dificultatii de exprimare a sentimentelor, prefera varianta „corp la corp” ca pe o modalitate de a-si exprima sentimentele si a-si demonstra afectiunea. De aceea, actul sexual cu partenera iubita este o dovada de dragoste. Nu, barbatii nu sunt superficiali, ci asa percep ei dragostea. Si adevarul e ca tind sa aiba dreptate in acest sens: dragostea nu inseamna doar cuvinte dulci si bezele, ci trebuie demonstrata. Cum sa ii demonstrezi ca il iubesti, ca il placi asa cum e si ca te atrage chiar daca a facut un pic de burtica? Fa dragoste cu el, ca la inceput, ca pe vremea cand nu exista burtica, ca doi adolescenti indragostiti si cu siguranta se va simti iubit!
Sexul creste stima de sine Noi femeile avem momente in care ne simtim grase si urate (desi nu e nici pe departe asa), cand nu suntem multumite de aspectul nostru, tenul parca nu e destul de curat, parca e un cos in plus, parca parul nu e destul de cret, parca, parca. Si totusi, cuibarita in bratele lui, printre soapte si mangaieri, cine mai simte un kilogram in plus? Ochii unui barbat indragostit si gata sa faca sex, un barbat care isi doreste partenera si o devoreaza din priviri, nu vor observa niciodata cosul suparator si parul crescut la radacina. In ochii lui esti cea mai frumoasa din lume. Iar tu, care pana inainte cu putin te plangeai de tot si de toate, te simti admirata si iubita, dorita si apreciata si toate astea iti propulseaza stima de sine. Da, sexul iti da incredere ca esti frumoasa si atragatoare, ca partenerul tau te iubeste si te doreste asa cum esti si astea nu sunt doar povesti, ci e simplu de citit asta in privirea lui plina de dorinta si pasiune.
Citeste si:  Penisul nu este un sifon
Sexul faciliteaza comunicarea intre parteneri Ati auzit probabil vorbindu-se de „pillow talk” sau conversatia pe teme diverse imediat dupa ce parteneri fac sex. S-a constatat ca aceste conversatii sunt dintre cele mai sincere si cu un puternic caracter confesional. De ce? Pentru ca sexul creeaza acea atmosfera de intimitate si apropiere intre parteneri si da frau liber chiar si celor mai ascunse ganduri si sentimente. In plus, dupa ce tocmai ati impartasit un moment atat de intim, ti se pare normal sa poti sa ii spui orice. Atentie insa, cuvintele nu se pot retrage, deci fii cumpatata in dezvaluiri. Sexul produce apropiere intre voi, nu si amnezia dezvaluirilor socante.

Citeste si:  Banii - o problema des intalnita in cuplu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.