Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce vei face de sarbatori :-)

Spune-mi ce zodie esti sa iti spun ce faci de sarbatori

Berbec
Craciunul si Revelionul petrecute acasa n-au niciun haz. Vei face parte din comitetul de organizare a cel putin uneia dintre iesiri, indiferent ca esti singura ori cuplata, iar o destinatie cat mai neconventionala te va atrage cel mai tare. Ca-n toate domeniile, si in dragoste vrei sa ai initiativa. Nu te vei sfii, de vei pune ochii pe cineva, sa-i spui ca-l placi. Ii va conveni, desigur, sa auda asta, dupa care alte si alte lucruri spuse abrupt de tine s-ar putea sa-l inspaimante. Esti impulsiva, pasionala si nu suporti infrangerea. Daca vei avea vreo rivala, nu va trai o vacanta chiar tihnita.

Taur
Pentru tine, Craciunul vine degeaba daca n-ai cui sa-i pui un cadou sub pom si de la cine sa gasesti unul. De esti in cuplu, o sa faci tot ce poti ca-n apropierea marii sarbatori sa se stinga din disensiuni, daca n-ar fi cu putinta sa piara de tot. Daca esti singurica, vei petrece Craciunul si Revelionul intr-un loc (sau in doua) dupa ce te vei asigura ca te asteapta tot confortul necesar si ca nu exista fauna dubioasa in grupul extins. Cand te indragostesti, astepti de la partener sa-ti fie fidel, cum ii vei fi si tu lui, si esti posesiva peste medie. O agatare de-o zi, fie ea si la petrecere, cand lumea e euforica, nu prea tine la tine.

Citeste si:  Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, KAVARNA ROCK!

Gemeni
In ce priveste planurile de vacanta ori de sarbatori, de atatea ori le-ai schimbat, ca nu mai stii nici nu unde si cu cine ai de mers. Dar daca e lume multa in preajma ta, e foarte bine. Statutul de fata singurica nu e o povara pentru tine nici chiar de sarbatori, e un privilegiu. Cel mai plictisitor lucru din lume ar fi o pereche alcatuita conventional, sa treci peste sarbatori facand parte din ea. Iti place sa seduci si stii s-o faci cum stie o rata sa pluteasca pe apa. Iti place sa zbori din floare-n floare si totdeauna crezi ca e loc si de mai bine. Indragostirea adevarata te loveste cand, dincolo de atractia fizica, intre tine si el e o comunicare fluida.

Citeste si:  The Back of my Closet la Friends and Co Bar din Constanta

Rac
Daca nici de Craciun n-o sa le luminezi inimile celor dragi, atunci cand? De ai sot sau iubit stabil, nu te va deranja cu nimic sa petreci sarbatoarea doar cu el, intr-o garsoniera si cu lumanarelele din brad. Altminteri, lovitura de trasnet a dragostei te poate lovi oriunde. N-o sa te arunci in bratele oricui doar fiindca sunteti la chef. Trebuie sa-l cunosti, sa-i intuiesti trasaturile. Daca e o chimie intre voi, esti gata sa-l sufoci cu afectiunea ta, poate c-ai sa-l sperii cu manifestari si ale tandretii, si ale geloziei, cand inca nu e cazul. Asta te ajuta intr-un fel sa te protejezi de aventurieri, care-si vor lua calcaiele la spinare…

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.