Ce obsesie ai in functie de zodie :-)

Obsesiile zodiilor

Fiecare zodie si fiecare persoana in parte are pasarelele ei. Unele sunt mai haioase, altele mai dubioase, cert este ca toti le avem.

Astazi, am „analizat” defectele in functie de semnul zodiacal. Noi ne-am amuzat teribil despre ce spun astrologii.

 

BERBEC
21 martie – 20 aprilie
„SUNT PE FUGA”

Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sabloane, insa are, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul. Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu „directivele”, dar trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii.

Citeste si:  YARD SALE® Aniversar 28 Februarie - 1 Martie

TAUR
21 aprilie – 21 mai
„CE-I AL MEU, E-AL MEU”

Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Taurul gandeste practic si temeinic, dar cam incet – si odata ce si-a format o parere (fie ea buna sau rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta.

Citeste si:  Funny Bijoux - handmade boutique

GEMENI
21 mai – 21 iunie
„NU TE ENERVA”

Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede.

Citeste si:  Adrian Enache

RAC
22 iunie – 22 iulie
„O REZOLVAM NOI”

Nevoia de securitate ii determina aproape toate actiunile. Motivatia e de natura emotionala: ii trebuie parametri cunoscuti, verificati si siguri. Asa ajunge sa faca fixatii pentru traditii, amintiri sau obiecte vechi. Asa ia nastere obsesia pentru casa, familie si copii.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.