Strategii pentru negocierea programului de vara

In timp ce nu toti angajatorii pot oferi ore de lucru mai scurte pentru programul de vara, obtinerea unui program flexibil este posibila daca stii cum sa abordezi lucrurile si sa le expui tinand cont de aceste reguli simple:
1. Fii pregatita – atunci cand ceri pentru un program de vara flexibil, fii clara asupra a ceea ce vrei exact. Trebuie sa ai datele cerute si orele scrise impreuna cu planul tau de a-ti indeplini obligatiile de munca.
2. Fii flexibila- daca prima ta alegere de date nu este posibila datorita programului de vacanta sau deadline-urile unui proiecte, fii dispusa sa schimbi.
3. Fii dornita de negociere- o strategie de negociere puternica incepe intotdeauna cu intelegerea nevoilor ambelor parti. Asigura-te ca stii ce anume are nevoie angajatorul rau si ce esti tu dispusa sa oferi cu o plata redusa, verificarea email-urilor in timp ce nu esti la birou sau accesibilitatea la telefonul mobil daca este nevoie.
4. Fii proactiv- daca obtii un program de vara, verifica daca nevoile angajatorului, nevoile tale si nevoile echipei sunt indeplinite. La sfarsitul verii, urmareste proactiv cu seful tau pentru a detalia ce se intampla cu munca ta.

Citeste si:  Africa de Sud, tara cu trei capitale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.