Scopul investitiilor

Ca femeie, este bine sa faci niste economii pe care sa le tii departe de tentatia cheltuirii pe haine, cosmetice sau alte maruntisuri.. si pe care sa te poti baza in caz de urgenta.
Stiu ca este destul de greu sa faci asta, insa se mai intampla sa apara si evenimente neplanificate, nedorite sau rasturnari de situatii, de aceea este bine sa ai intotdeauna un banut pus deoparte.
Daca economiile pe care le-ai strans cu greu, intr-un timp mai indelungat, pot fi investite in ceva profitabil, cu atat mai bine.
Care este scopul investitiilor? Inmultirea banilor, sporirea profitului si desigur, punerea pe picioare a unei afaceri care sa de roade si care sa-ti aduca satisfactii pe viitor.
Bun..sa zicem..ca ai banii..in ce ii investesti? Nu poti sa pornesti de una singura o afacere, pentru ca este destul de greu si riscant, ,mai ales daca nu ai cunostintele necesare.
Sfatul nostru este sa faceti investitii intr-o afacere care deja merge.. a unui prieten/prietene, care sa fie de acord sa investesti si tu o parte din bani pentru achizitionarea produselor sau serviciilor care merg cel mai bine in firma respectiva.
Daca totusi tii mortis sa investesti banii intr-o facere proprie, te sfatuim sa iti iei toate masurile de precautie si sa sa te documentezi cu tot ceea ce tine le legi si administratie.
Nu cred ca iti doresti sa vinzi la colt de strada haine sau obiecte din argint, doar pentru a avea propria ta afacere.
Daca ai deja un loc de munca, poti face altceva: poti cumpara produse si accesorii handmade, sau pe poti face chiar tu daca ai putin talent si rabdare si le poti vinde chiar in cadrul firmei in care lucrezi. Nu cred ca cineva se va opune initiativei tale, ba din contra, cred ca vei avea succes si toti colegii vor cumpara cate ceva de la tine, daca iti promovezi produsele cu zambetul pe buze si la preturi acceptabile.

Citeste si:  Happy Hours, cadouri la www.tarafashion.ro

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.