Schimba felul in care te simti la munca

Munca poate sa fie frustranta si stresanta uneori.
Totusi, nu conteaza cat de grea este job-ul tau, ai nevoie de o minte sanatoasa si un corp care sa reziste. Daca mananci putin, nu faci exercitii fizice sau te stresezi, nu te simti bine. Si daca nu te simti bine, nu poti sa-ti tratezi cariera cu atentie si respectul pe care il merita. Fara energie, nu poti sa iti tratezi cariera asa cum trebuie.
Renunta la furie
Furie este un sentiment normal. Dar, atunci ajungi la o emotie puternica precum furia, nu poti sa te simti plina de energie. Atunci cand te eliberezi de gandurile furiei, iertandu-te pe tine si pe cei din jur, te vei simti mai libera din punct de vedere mental care poate sa te sece de energie.
Renunta la invinovatire
Suntem o societate de oameni care dau vina unii pe altii. Cu totii o facem. Desi ii criticam pe altii fara sa ne asumam responsabilitatea, atunci cand este randul tau sa fii responsabila, ai tendinta sa dai vina pe ceva sau pe cineva. Daca dai vina pe cineva, te simti mai bine.
Schimba-ti principiile
Principiile tale sunt puternice. Ele sunt cele care dau tonul si directia carierei tale. Daca spui ca vrei un lucru, dar de fapt crezi altul, conflictul te va tine pe loc. Principiile te vor duce clar la victorie. Daca nu crezi ca ai suficienta energie in cariera, atunci nu poti sa atingi performanta.
Schimba-ti atitudinea
Cariera ta poate fi comparata cu o calatorie. Ca si intr-o calatorie, vor fi suisuri si coborasuri de-a lungul drumului, imprastiate pe parcursul mai multor ani. Atunci cand lucrurile bune se intampla in cariera ta, iti va fi mai usor sa te simti plina de energie. Dar atunci cand lucruri mai provocatoare se intampla, iti va fi mai dificil sa fii eficienta.
Fa alegeri mai bune
Intreaga ta cariera este formata din alegeri. Unele dintre ele iti vor da putere, iar altele te vor tine pe loc
Bineinteles, nimeni nu ia in mod intentionat decizii gresite. De fiecare data cand mananci ceva care iti face rau, sau sari peste un exercitiu, probabil ca ai facut ceea ce ai crezut la momentul respectiv ca este mai bine pentru tine. Ai cantarit optiunile si ai crezut ca faci ceea ce este mai bine si mai corect. Atunci cand vei invata sa cantaresti alegerile care sunt rele pentru tine, vei putea sa inveti sa faci cele mai bune alegeri in viitor.
Schimba-ti locul de munca
Job-ul tau iti creste nivelul de energie sau te seaca de energie?
Multi oameni stau la un loc de munca mai mult fie pentru ca vor, fie pentru ca sunt nesiguri de ceea ce vor face. Isi spun ei insusi ca raspunsul va veni intr-o zi. Oricand va veni acea zi, vor face miscarea. Dar intre timp, stau pe loc si sunt nemultumiti.

Citeste si:  Croatia intra in UE. Sa-i cotropim Dalmatia!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.