Promovarea incepatorilor

Ai aterizat pe acest post si ai facut deja vechime de un an sau doi. Prinurmare, este normal sa cauti o promovare, oricat de mica ar fi ea. Iti doresti sa escaladezi pe acea scara ierarhica, insa nu prea stii exact cum. In mod evident, nu existe reguli rapide care sa te conduca la asta. Totusi, exista anumite sfaturi care te pot ajuta sa iti maresti sansele obtinerii unei promovari.
In primul rand, pentru a obtine o promovare se necesita rabdare. Mai mult decat atat, trebuie sa stralucesti la locul de munca. Dar intrebarea este, ce anume trebuie sa faci pentru a straluci la locul de munca pentru a obtine acea promovare mult dorita? Iata cateva sfaturi pe care le poti urma:
1. Fii serioasa
Fii serioasa la locul de munca si fii serioasa cu munca ta. Ce inseamna asta? Sa fii serioasa cu munca ta nu inseamna ca nu poti sa te distrezi la munca. Nu inseamna nici ca nu te poti bucura de munca ta. Inseamna doar ca ai nevoie sa te concentrezi asupra muncii tale.
Fii concentrata si nu lasa nimic sa iti distraga atentia de la ce trebuie sa fie facut la timp cu viteza si consistenta.
2. Fii muncitoare
Acest sfat este unul pe care incepatorii in cariera il gasesc destul de greu de urmat.
Indiferent de cat de destept ai lucra si cate trucuri ai stii pentru a munci, trebuie sa muncesti.
3. Fii indispensabila
Nu este asa ca nimeni nu este indispensabil pe lumea aceasta? Ei bine, da, este adevarat. Dar tu ar trebui sa te chinui sa te faci indispensabila in compartimentul in care lucrezi. Pentru a obtine promovarea si a straluci la locul de munca, fa-te o parte indispensabila a atingerii telurilor de cariera.
Chinuie-te sa fii avantajul competitiv al sefului tau si al compartimentului tau.
4. Fii amabila
Sfatul acela de a lucra pentru a straluci si pentru a obtine promovarea este mai dur spus, sa inghiti pentru ceva anume. Acest sfat de cariera ar trebui sa fie cel mai usor de urmat. Inseamna ca trebuie sa fii politicoasa si sa fii in stare sa iti controlezi furia si frustrarea.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in iunie!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.