Motive sa renunti la job-ul tau

Toti am ajuns la un moment dat in situatia in care nu stiam ce sa mai facem cu locul de munca..daca sa acceptam o alta oferta, daca sa ramanem la actualul loc de munca…iar intrebarea care ne framanta cel mai des este: “merita oare?”.
Renuntarea la locul de munca este o chestiune de timp si siguranta, deoarece odata ce ai decis sa pleci, trebuie sa ai alt loc de munca asigurat, daca nu vrei sa ramai “ pe afara” cum s-ar zice.
Iata care sunt motivele pentru care merita sa pleci de la actualul loc de munca sau sa-ti gasesti altul mai bun:

Citeste si:  Cum sa ghicesti ce zodie e cineva

1. Nu se respecta locul de munca

Aceasta neregula se intampla de obicei in primele luni si iti poti da seama foarte repede daca firma pentru care lucrezi este sau nu serioasa. Daca nu ti-ai primit banii la timp si acest lucru s-a repetat luni la randul, daca salariul a fost mai mic decat te asteptai sau daca programul de lucru depaseste cu mult limita normala si nu esti rasplatita pentru asta, iti recomandam sa-ti cauti alt loc de munca. Nu merita sa te lasi exploatata de o firma care nu are intentii serioase vis a vis de angajatii ei.

Citeste si:  5 femei regizor pe care barbatii nu stiu ca le iubesc

2.Ai colegi rautaciosi care orice ai face iti pun bete in roate si vorbesc urat despre tine in prezenta sefilor.

In acest caz nu ai decat doua posibilitati: ori sa vorbesti direct cu sefii tai si sa le explici situatia tensionata, ori sa-ti cauti frumusel alt loc de munca si sa-ti vezi de treaba ta. Este adevarat ca nu trebuie sa te demiti singura din cauza unor oameni rai, care nu se gandesc decat sa faca rau, insa in conditiile astea este destul de greu sa faci fata si sa-ti desfasori activitatea cum trebuie si sa dai randament.

Citeste si:  Domnule Director, Subsemnata, va rog a-mi aproba...

3.Seful tau si-a schimbat atitudinea foarte mult fata de tine in ultimele saptamani, se poarta foarte urat cu tine, tot timpul este nemultumit si are ceva de comentat la adresa ta.
In felul acesta, nu vei ajunge foarte departe si te vei trezi in ipostaza in care vei fi concediat, fara a stii macar care este adevarata cauza.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.