Marketing in turism

Marketingul este modul in care o afacere sau o organizatie isi promoveaza produsele si serviciile sale. Marketingul de turism are legatura directa cu modul in care ospitalitatea si industria turismului promoveaza produsele si serviciile pe care le ofera turistilor.
In timp ce conceptele generale de marketing se aplica marketingului de turism, exista de asemenea anumite modificari specifice ale industriei de turism care ajusteaza eforturile de marketing.
Marketingul merge mai departe de promovarea produselor si serviciile pe care o companie le vinde. Marketingul cere companiilor sa promoveze bunuri si servicii pentru a a afla calitatea si pretul lor.
Pentru majoriateta, industria turismului implica promovarea serviciile relationate cu activitati de turism. Unele exemple de servicii care sunt incluse in marketingul de turism sunt transportul, cazarea, mancarea, distractia, activitatile. In general, o companie care foloseste marketing de turism se specializeaza intr-un aspect al turismului decat mai multe aspecte.De exemplu, o companie de turism care ofera activitati in apa isi promoveaza ski-jeturile, surf-ul, dar este mai putin probabil ca aceeasi companie sa fie implicata in promovarea mancarii de exemplu.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce aptitudini ai

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.